Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak převést videa z mob. do pc bez kabelu?

Od: laubik® odpovědí: 15 změna:

Hezký den, prosím o radu, jak převedu fotky a videa z Samsung Galaxy A3. Nemohu použít USB, protože mám poničený konektor v telefonu, lze jen nabíjet. Mám též plnou paměťovku, a chciji smazat ale nechci o nic přijít. Díky za rady.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Paměťovou kartu dej do kompu, překopíruj co potřebuješ a pak ji smaž. Dej do telefonu a překopíruj zbytek z telefonu na kartu a opět do kompu.
Dále by to šlo přes My phone Explorer. Možná i přes modrý zub. Možností nespočet.

hodnocení

Nemam čtečku karet.

A je velký problém ji za 50 Kč koupit?

kozel*

za 25 z e bay, ale aby to bylo USB 3.0

mate59
hodnocení

0x

Poslat fota jako přílohy emailu z mob. na PC a tam pak stáhnout do galerie ap.

hodnocení

Řeším to teď protože marodím, a abych sednul do auta a jel 15 km pro čtečku...to učitě ne.

Přes mail to asi taky ne, videa jsou moc velká.

mate59

Hodit to na např. uložto a pak si to stahnout.

kozel*

to ja asi jako radit jet na kole, když předtím mu bylo raděno jet na koloběžce a odpovídal, že nemůže jet n a2stopém.

kozel*
hodnocení

0x

Přes wifi zbývá. 802.11=7MB/s / stream/20MHz (nevím jestli áčky vůbec umí 40MHz nebo 2 streamy, pak by rychlost byla až 19MB/s)

hodnocení

0x

Přes stejnou síť a FTP server.

Na mobilu nainstalovat nějakou aplikaci FTP server, nastavit ho a spustit. Ukáže se vám jeho adresa.

Na tuto adresu FTP serveru se připojit v počítači, ideálně přes nějaký souborový manažer, třeba v Total Commanderu přes CTRL+N vyplníte stejné údaje jako máte zobrazené na mobilu a připojíte se.

Pak tam můžete normálně pracovat se soubory stejně, jako by byl připojen kabelem, jen to bude pomalejší (záleží na rychlosti vaší sítě).

Používám to už dlouhé roky na přenos souborů mezi PC a mobilem.

Jak převést videa z mob. do pc bez kabelu?
Jak převést videa z mob. do pc bez kabelu? #2

Vyzkoušel jsem a musím říci, že dobrý.

hodnocení

0x

Já používám X-plore manager, dostal jsem se k němu zde u jednoho dotazu.

pesseveze
hodnocení

0x
A co přes bluetooth?

samozřejmě taky lze, ale rychlost a spolehlivost je opravdu mizerná... Ovšem asi pořád pohodlnější, než to dělat jak tu někdo navrhoval přes e-mail :)

hodnocení

0x
Protože máš od Google ukládat na cloud, tak si to tam ulož a stáhni z něho do PC...
Posílat emailem je nekonečné, ale třeba přes ulozenku (wifi) by to určitě bylo šikovnější...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]