Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr telefonu

Od: ys odpovědí: 6 změna:
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli se da ještě někde sehnat mobil huawei p20 lite? A jestli ano doporučili by jste mi ho ještě v tomto roce? Popřípadě není nějaký podobný? Předem moc děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Xiaomi Redmi Note 7 4/128GB seženete za cca 5200Kč.

Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB za 5600Kč.

ys
hodnocení

Prosím poraďte.
douby*

nikdy nekupujte telefony které byly výhodnou koupí mimulý rok, je naprosto nemožné aby ta výhodnost trvala až do roku následujícího kdy jsou dávno uvedeny vyspělejší modely konkurenčních značek, které samozřejmě svou cenu nastaví obvykle tak aby byly výhodnější :) Letod bych se poohlížel u výrobce xiaomi. Téměř celé jejich portfolio krauje na trhu, ať už vemete jejich Mi A3 model s čistým androidem, nebo střední třídu Note7/Note8 nebo špičkový TOP model Mi 9T ... vždy je to asi ta nejlepší možná volba v dané kategorii (prozatím).

douby*
hodnocení

0x

Samozřejmě je stále k dostání ale letos už to není nejvýhodnější koupě, jsou tu už lepší modely za podobnou cenu. Například XIAOMI NOTE 8 PRO viz toto přímé srovnání ob/... ze kterého je nový král naprosto zřejmý. Přitom cena se v českých eshopech pohybuje na stejné úrovni lehce nad 5 tis.

douby*
13.12.19 09:45
Výběr telefonu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]