Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia 3110c

Od: erek* odpovědí: 2 změna:

Zdravím na mobilu nokia 3110c mě praskl displej tak že teť mě v mobilu zůstaly fotky a důležité telefonní číska a po zapnutí je vsechno "neznámé"Dají se data nějak přetáhnout přes usb do počitače?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jj stáhni si na komp program "NokiaPC suite" nebo "NokiaOVI suite" ( druhý jsem po asi týdnu odstranil a přešel z5 na PC suite!) .Pozor-Hodí na LCD hlášku že je připojen dat.kabel-zvolte režim-potvrdíš,a pak to chce zvolit režim-zase jen potvrdíš a pak si zvolíš na pc co chceš!Osobně jsem si takto dělal dokumentace prací co jsem u firmy dělal a další,A s tímto programen a mobilem jsem byl velmi spokojen!

PS myslím že se ještě vyplatí LCD opravit (resp.vyměnit)ovšem záleží za kolik seženeš LCD!

doplněno 25.11.12 13:44:

To praivo-nevím zda Ovi skončila,ale kdykoliv se chci přihlásit na PC... tak chce instalovat OVI ,tak nevím.Fakt je ale ten že už to skoro vůbec nepoužívám,přešel jsem na samsunga a jejich program -Samsung Kies oproti PC suite no hrůza.

doplněno 25.11.12 13:46:

Ještě doplnění-chtěl jsemže synovi dám svýho samsunga (dotyk,android...) a vezmu si z5 svoji 3110c a nechce měnit.(jeho LG nenabíjí,tak nevíme zda je baterie KO či nabíjecí obvod je asi 4 roky starý (to LG)

praivo*

Jestli "je všechnpo 'neznámé'", tak se toho rozbilo víc, než jenom displej.

Nokia Ovi Suite uř skončila, teď je Nokia Suite.
PC Suite ke stažené zde.

doplněno 24.11.12 22:51:

*stažení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]