Nejste přihlášen/a.
Zdravím na mobilu nokia 3110c mě praskl displej tak že teť mě v mobilu zůstaly fotky a důležité telefonní číska a po zapnutí je vsechno "neznámé"Dají se data nějak přetáhnout přes usb do počitače?
Jj stáhni si na komp program "NokiaPC suite" nebo "NokiaOVI suite" ( druhý jsem po asi týdnu odstranil a přešel z5 na PC suite!) .Pozor-Hodí na LCD hlášku že je připojen dat.kabel-zvolte režim-potvrdíš,a pak to chce zvolit režim-zase jen potvrdíš a pak si zvolíš na pc co chceš!Osobně jsem si takto dělal dokumentace prací co jsem u firmy dělal a další,A s tímto programen a mobilem jsem byl velmi spokojen!
PS myslím že se ještě vyplatí LCD opravit (resp.vyměnit)ovšem záleží za kolik seženeš LCD!
doplněno 25.11.12 13:44:To praivo-nevím zda Ovi skončila,ale kdykoliv se chci přihlásit na PC... tak chce instalovat OVI ,tak nevím.Fakt je ale ten že už to skoro vůbec nepoužívám,přešel jsem na samsunga a jejich program -Samsung Kies oproti PC suite no hrůza.
doplněno 25.11.12 13:46:Ještě doplnění-chtěl jsemže synovi dám svýho samsunga (dotyk,android...) a vezmu si z5 svoji 3110c a nechce měnit.(jeho LG nenabíjí,tak nevíme zda je baterie KO či nabíjecí obvod je asi 4 roky starý (to LG)
Jestli "je všechnpo 'neznámé'", tak se toho rozbilo víc, než jenom displej.
Nokia Ovi Suite uř skončila, teď je Nokia Suite.
PC Suite ke stažené zde.
*stažení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.