Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s mp3 přehrávačem

Od: nikitka* odpovědí: 2 změna:

ahojte mám takový větší problém můj mp3 přehrávač tak nějak začl blbnout jako že nešlo slyšet písničku a bylo to jako karaoke ale nebylo to ničím jako že sem tam nastavila jinej žánr na to sem se dívala a tak jsem se snažila tam nějak dát ty sluchátka ale oni se mi tam zalomily a kousek tam zůstal. nevíte prosím někdo co s tím?předem díky za odpověd

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

Zkus ho dát do reklamace.Pochybuji,že to sama vyndáš...;)

plaky*
hodnocení

0x

ked myslis to,ze ti kusok z jacku zostal v dierke na sluchadka a uz ho nemas v zaruke,nejdi sikovneho kamarata/tku,otvor ho a zo zadu dierky na jack to ide krasne vytlacit malou ihlou,uz som to robil niekolko krat... ale opatrne,aby si nepokrivila pliesky,co su vo vnutri ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]