Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Displej u telefonu

Od: op* odpovědí: 6 změna:

Prosím o radu ohledně telefonu pro 10.leté dítě. Jestli úhlopříčka 6,3 není moc velká. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Záleží, jak je desetileté dítě velké. Podle mě je to ale docela velké, takto velký mobil si teď kupuju já jakožto dospělý a je to u mě asi hraniční velikost.
Ale někomu zase větší mobily vyhovují víc.
Jo a samozřejmě taky záleží na velikosti rámečků okolo displeje, tedy na velikosti celého telefonu.

op*
hodnocení

No rozměry jsou 158.96*77.1*8.4mm. Je to pro holku. Ale asi si myslím také že je to velké.
Pro holku asi jo... Hledal bych spíše něco do šesti palců.

op*
hodnocení

A co říkáte tomuto tel. Doogee Y7 3GB/32GB Dual SIM. Značku Doogee mám oblíbenou.

Doogee určitě nedoporučím, nemám s nimi dobré zkušenosti. Ale třeba se tu najde někdo s jiným názorem, tak si počkejte :)

op*
hodnocení

A jakou značku máte oblíbenou?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]