Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se poradit: koupil jsem si varnou konvici značky ROWENTA BV 500947. Už jen podle značky by to měl být kvalitní výrobek.
Po rozbalení jsem našel na spodní straně samolepku s údaji o konvě a nápis "made in China".
Chtěl bych se zeptat zda je tento výrobekk opravdu vyroben v Číně a pokud ano nevíte proč když je z Číny je tak drahý?
Měla by být i kvalitní podle značky, jsou tam nějaké rozdíly v té čínské výrobě?(kvalitní a méně kvalitní)
Děkuji
Pokud se podíváte dobře kolem sebe,zjistíte,že z Číny pochází skoro všechna elektronika kolem vás...
Pokud je to kvalitní výrobek koupený u známé firmy,neměl by být problém.Jde zhruba o to,že tyto firmy vyrábějící elektroniku aby ušetřily,tak vyrábí v takovýchto rozvíjejících se zemích jako je např. Čína.Tamní lidé dělají levněji a celá výroba je levnější.Ovšem měly by vyrábět kvalifikovanýni postupy a taky je tam někdo kontroluje.
To je rozdíl,než když ten samý výrobek dělá nějaký XY po nocích doma ve sklepě... (a potom ho někde levně prodává na tržnici...)
Jen doplním.Mrkněte se třeba na svoji klávesnici.Made in China.Podívajte se na svoji (počítačovou) myš.Made in China.Atd...atd...
Alespoň je tomu tak u mě...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.