Hezký den, ze dne na den jsem v Android aplikaci Skylink Live zaregistroval změnu,o níž netuším jak vznikla,nicméně je to změna k horšímu. Aktualizace v Google Play mám vypnuty. S nastavením aplikace jsem si nijak nehrál. Dříve jsem si mohl v aplikaci zvolit "Vyhledat dostupné programy" a vyjela mi nabídka programů, které mám zaplaceny v rámci balíčku programů. Tyto programy se mi zobrazovaly ve dvou sloupcích, jako ikony s názvem stanice,názvem pořadu a dalo se rolovat nahoru dolů. Teď mám zobrazení takové, že ikony "Právě v TV" programů jsou v jednom řádku,roluje se doleva doprava a jsou tam i programy, které v balíčku nemám. Volba dostupných podle balíčku není nikde viditelná. Dale jsou na úvodní stránce programové tipy,nabídka sportovních atd. Pro mě naprosto nepřehledné. Mohl by mi někdo napsat, zda se jedná o nový vzhled aplikace nebo jsem skutečně něco nechtíc pomačkal a změnil zobrazení? Já už zkoušel prolezt nastavení ale vrátit zobrazení do původního se mi nedaří. Moc díky.
Tohle jsem se dočetl na GooglePlay.Pavel Malík30. listopadu 2019Po aktualizaci příšerné. V archivu je vše najednou nejde třídit podle data. V náhledech jsou příšerné obrázky tak ani podle nich nemůžete najít svůj pořad. Nenašel jsem oblíbené. Mám pár programů které sleduji a takhle pořád jen roluji a hledám ten svůj program. Inovace o ničemu. Prosím udělejte s t...Milan Grmolenský28. listopadu 2019Neskutečně domrvená dosud fungující aplikace ! Za co vás tam vlastně platí? Vyhledávání v archívu totálně na nic ! Vše co bylo dobré, se vám podařilo opět zničit. V prosinci mi končí předplatné. Napíšu na Skylink, jestli tímto chtějí přicházet o zákazníky, tak ať vás nechají pokračovat v (práci?...Takže zřejmě upgrade.
Díky, ty ohlasy jsem nečetl. Ono je to vlastně tak, si teď uvedomuju, že pokud si člověk neprovede update, že mu aplikace přestane hrát. Takže zřejmě mě to donutilo, abych mohl koukat dál a ten povinný ruční update mi neutkvěl v paměti. Moc díky za info.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.