Nejste přihlášen/a.
Hezký den,
ze dne na den jsem v Android aplikaci Skylink Live zaregistroval změnu,o níž netuším jak vznikla,nicméně je to změna k horšímu.
Aktualizace v Google Play mám vypnuty.
S nastavením aplikace jsem si nijak nehrál.
Dříve jsem si mohl v aplikaci zvolit "Vyhledat dostupné programy" a vyjela mi nabídka programů, které mám zaplaceny v rámci balíčku programů.
Tyto programy se mi zobrazovaly ve dvou sloupcích, jako ikony s názvem stanice,názvem pořadu a dalo se rolovat nahoru dolů.
Teď mám zobrazení takové, že ikony "Právě v TV" programů jsou v jednom řádku,roluje se doleva doprava a jsou tam i programy, které v balíčku nemám.
Volba dostupných podle balíčku není nikde viditelná.
Dale jsou na úvodní stránce programové tipy,nabídka sportovních atd.
Pro mě naprosto nepřehledné.
Mohl by mi někdo napsat, zda se jedná o nový vzhled aplikace nebo jsem skutečně něco nechtíc pomačkal a změnil zobrazení?
Já už zkoušel prolezt nastavení ale vrátit zobrazení do původního se mi nedaří.
Moc díky.
ze dne na den jsem v Android aplikaci Skylink Live zaregistroval změnu,o níž netuším jak vznikla,nicméně je to změna k horšímu.
Aktualizace v Google Play mám vypnuty.
S nastavením aplikace jsem si nijak nehrál.
Dříve jsem si mohl v aplikaci zvolit "Vyhledat dostupné programy" a vyjela mi nabídka programů, které mám zaplaceny v rámci balíčku programů.
Tyto programy se mi zobrazovaly ve dvou sloupcích, jako ikony s názvem stanice,názvem pořadu a dalo se rolovat nahoru dolů.
Teď mám zobrazení takové, že ikony "Právě v TV" programů jsou v jednom řádku,roluje se doleva doprava a jsou tam i programy, které v balíčku nemám.
Volba dostupných podle balíčku není nikde viditelná.
Dale jsou na úvodní stránce programové tipy,nabídka sportovních atd.
Pro mě naprosto nepřehledné.
Mohl by mi někdo napsat, zda se jedná o nový vzhled aplikace nebo jsem skutečně něco nechtíc pomačkal a změnil zobrazení?
Já už zkoušel prolezt nastavení ale vrátit zobrazení do původního se mi nedaří.
Moc díky.
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
honzaferda*
2x
Tohle jsem se dočetl na GooglePlay.Pavel Malík30. listopadu 2019Po aktualizaci příšerné. V archivu je vše najednou nejde třídit podle data. V náhledech jsou příšerné obrázky tak ani podle nich nemůžete najít svůj pořad. Nenašel jsem oblíbené. Mám pár programů které sleduji a takhle pořád jen roluji a hledám ten svůj program. Inovace o ničemu. Prosím udělejte s t...Milan Grmolenský28. listopadu 2019Neskutečně domrvená dosud fungující aplikace ! Za co vás tam vlastně platí? Vyhledávání v archívu totálně na nic ! Vše co bylo dobré, se vám podařilo opět zničit. V prosinci mi končí předplatné. Napíšu na Skylink, jestli tímto chtějí přicházet o zákazníky, tak ať vás nechají pokračovat v (práci?...Takže zřejmě upgrade.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]