Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Iphone 7 plus nebo iphone 8 plus

Od: koliy odpovědí: 6 změna:
Zdravím chtěl by jsem se zeptat jaký je rozdíl mezi těmito iphony nemám s žádným iphonem zkušenosti ale chtěl bych změnu místo androidu hlavně jsou o dost rychlejší. Vyplatí se připlatit za 8plus? Chtěl by jsem si ho koupit na levné iphony na splátky. Máte někdo s tímto obchodem zkušenosti. Byl bych moc rád za každou odpověď. Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Rychlejší? Aha.. Na splátky..telefon.
Já vím že se na můj názor neptáte, ale telefon není něco, co bych si kupoval na splátky.
doplněno 08.12.19 11:03: OK, financujte si MT třeba přes hypotéku, to je koneckonců Vaše věc.
Dva kolegové v práci iPhone mají, žádný rozdíl mezi jejich telefony a androidími nepozoruji (tedy mimo trojnásobnou cenu). Kolega z kanceláře po dvou letech používání iPhonu zase uvažuje o návratu zpět k androidu).
Žádný telefon s androidem se mi (ani nikomu v rodině) nikdy nesekal, pokud byl v rozumné cenové kategorii a uživatel s ním přiměřeně zacházel.
koliy
hodnocení

Ten systém funguje o dost lépe nezaseka se jentak pisu jen to co jsem slyšel. A psal prosím pište jen kdo máte s těmito značkami zkušenosti. Díky a proč ne na splátky nevím co je na tom špatného uz jsen měl 2 na splátky a všechno v pohodě
douby*

ale to není pravda, pokud vezmete kvalitní android telefon ten se vám také nikdy nezasekne zvládne všechno s přehledem. Tohle je jen hloupě omýlaný argument některých zarputilých zastánců nakouslého jablka ale není pravdivý. Přitom kvalitní a rychlý telefon s androidem koupíte třeba už za 6200 mobilni-telefony.heureka./... a nezasekne se nikdy a při ničem (viz recenze uživatelů třeba na heureka.cz pokud nevěříte) ... Apple uživatelé mají tendenci své předražené telefony srovnávat s android telefony za 1500Kč, což je jistě uznáte nesmysl, ale to jim nebrání takové srovnání použít v argumentaci. Konkrétně ten model Mi 9T mám takže vím že má výkonu na rozdávání, mimořádně dobrý foťák s A.I. asistencí nastavení a profilů, jeho odolnost výdrž na baterii a spolehlivost jsou excelentní, proti tomuto telefonu nemůže říct žádný applista ani popel, přitom cenovky jsou nesrovnatelné ...

douby*

jaký jste měl android tefon předtím ... Xiaomi Mi 9T dá v benchmarku skoro půl milionu bodů (438.519) srovnejte si to se svým androidem který jste měl předtím (namátkou třeba model Mi A1 zvládne sotva 78 tis je to opravdu rozdíl, který je hodně znát) abyste si udělal názor jaký výkonostní skok byste tímhle získal a určitě není nutné se upisovat Applu a vstupovat do světa omezení a předražených cen, protože ve světe andoida ten výkon je taky jen je třeba nekupovat to nejlevnější na trhu (vyhýbat se předraženému samsungu) a prostě jen trochu chytřeji vybírat konkrétní model.

lordweb24*
hodnocení

0x
Pokud nemáte s iPhonem zkušenosti, zkuste si ho někde půjčit. iPhone má určité omezení a některé věci jsou tam úplně jinak než na androidu. Myslím že existuje i půjčovna na iPhony. Nebo zkuste jestli třeba kamarád nepůjčují nějaký starší na vyzkoušení. iPhone 7 obecně už nebrat. Příští rok dostane poslední aktualizaci ios a pak konec. A než iPhone 8 plus s roční zárukou koukněte třeba na nový iPhone XR zas takový rozdíl v ceně tam už není.

mark1231
hodnocení

0x

IPhony jsou mimořádně nevýhodné telefony a nevyplatí se ani jeden. Zde jsou důvody:

1. Nenabízí nic navíc proti kvalitnímu android telefonu s nejnovější verzí Android OS

2. Vážete se na jednoho jediného výrobce a sice apple, mnohem hůř se vám bude přecházet na telefon jiného výrobce, zatímco přechod z jednoho android telefonu na android telefon jiného výrobce je mimožádně snadný a stačí se na novém telefonu vlastně jen přihlásit google účtem a všechna data máte rázem v novém telefonu. Tahle míra interoperability mezi iphony a jinými značkami neexistuje protože IOS je na to příliš uzavřený a synchronizaci s google cloudem vlastně ani neumožňuje. IOS používá pouze a jen Apple, nikdo jiný ... Android používají desítky výrobců.

3. Omezení, apple zakazuje vstup aplikací které mu narušují jeho obchodní model, dříve tak zakazoval třeba google mapy protože měl své vlastní na-nic-apple-mapy které potřeboval lidem vnutit silou. Dnes třeba omezuje vstup aplikace SteamLink který by umožnil hraní PC her na telefonu a který je na google play běžně dostupný, na apple ale nesmí protože se nakouslé jablko bojí že by jim ukousl zisk z prodeje nekvalitních her z appstore které s PC hrami nesnesou kvalitativní srovnání.

4. Apple je pro tupoučké blondýny ... co si telefon kupují jen podle značky stejně jako kabelku.

Mnohem chytřejší krok uděláte s nákupem třeba Xiaomi Mi 9T 6GB/128GB, což je skutečně špičkový telefon a chytrá volba narozdíl od jakéhokoliv iphonu ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]