Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Po vánocích budeme mít k jednomu televizoru dvě herní konzole (PS4 Slim 500G a PS3 Slim) . Na televizoru máme k dispizici už pouze jeden HDMI . Jakou rozdvojku HDMI koupit ,aby mohli být připojeny obě konzole? Vždy bude zaplá pouze jedna. Musí to být rozdvojka,aby konzole byli trvale připojeny a ne jak jsem se dočetl,že u některých se musí vždy jeden odpojit,aby ten druhý byl funkční.
Splitter. Kdyby jsi byl z VČ tohle nenašlo uplatnění. 4 vstupy HDMI, jeden výstup HDMI. Ruční i dálkové přepínání
Já našel tuto: mall.cz/... . V popisu je,že umí sdílet dvě zařízení s jednou obrazovkou, to mi potřebujem. Nevím jestli je rozdíl,když rozdvojka umí sdílet jedno zařízení s dvěmi obrazovkami.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.