Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s výměnou ventilátoru na recirkulaci vzduchu uvnitř lednice. Když sepne, tak je to hroznej rachot a nic mu tam nevadí, takže si myslím, že odchází motorek. Mám lednici Whirlpool ART 9811/A++SF. Samotný díl se dá objednat cena (1.400-2.000Kč), ale za servis chtějí skoro další 2.000Kč. Zkoušel jsem odmontovat kryt motorku (je jen na 2 šrouby), ale sundat přesto nešel, tak jestli se tu nenajde nějaká dobrá duše, která by mi poradila jak to demontovat a vyměnit motorek.
Děkuji mnohokrát
1x
Ventilátor můžete vypnout a užít si chvíli ticha (než proběhne oprava) viz návod: Ke stažení
Ventilátor
V přednastavení je ventilátor zapnut. Ventilátor můžete zapnout/vypnout tak, že najednou stisknete tlačítka ZAPNUTÍ a VLOČKA a podržíte je stisknutá po dobu 3 sekund. (Znaky tlačítek jsou v odkazu...)
Svítící symbol funkce Fresh Control s technologií 6th Sense (6. smysl) signalizuje zapnutí ventilátoru a tím pádem také aktivaci funkce Fresh Control s technologií 6th Sense (6. smysl). Je-li okolní teplota vyšší než 27 °C nebo pokud se na skleněných policích objeví kapky vody, musí být ventilátor zapnutý, aby byly zajištěny odpovídající podmínky pro uchovávání potravin. Deaktivací ventilátoru lze optimalizovat spotřebu energie.
Poznámka: Po výpadku proudu či vypnutí spotřebiče se ventilátor automaticky restartuje
doplněno 07.12.19 20:29:
Je tam tento nebo tento ventilátor? Oba mají stejný kód...
Ještě jednou děkuji
Jak jste vypnul ten ventilátor? My na panelu nemáme žádnou ikonku vločky (model je asi 5 let starý) podle návodu mám 3 vteřiny současně držet tlačítka se symoly slunečníku a vykřičník, ale ventilátor se nevypíná a kontrolka dál svítí. Taky mě vytáčí jak se stal ventilátor hlučným. Jinak jednotlivě tlačítka fungují, ale to pak mají jinou funkci.
...tak jsem na to přišla stačilo současně zmáčknout SLUNEČNÍK a SYMBOL PRO VYPNUTÍ (kolečko s čárkou), a to fakt v návodu nemají. Whorpool mají celkově návody k prdu, mám stím bohužel zkušenost.
Whirpool má návody vpořádku. V úvodu jsou značky jasně uvedeny, které provází upozorněními celým návodem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.