Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parametry LCD

Od: pavel104* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den. Potřeboval bych poradit,podle čeho koupit LCD televizi. Chtěl bych úhlopříčku 42" (106cm). S cenou max 18000kč. Na značce mě zase až tak nezáleží. Můžete někdo poradit, na co je třeba se při nákupu takové televize zaměřit? A jaké by měla mít parametry? Díky Pavel.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

chce to 100 a více Hz technologii pro vylepšebí obrazu. Dále podporu Mpeg4. Nějaký ten slot na Memory Cards a příp. USB vstup. U téhle úhlopříčky myslim je již na místě Full-HD rozlišení. Dále vysoký kontrastní poměr (100 000: 1). Doporučuji Panasonic nebo Samsung. *frajer*

pavel104*
hodnocení

Co třeba tahle datart.cz/...

pavel104*
hodnocení

Díky za rady. Vybral jsem si tuhle televizi a myslím že bude dobrá. Prosím ještě o váš názor, jestli bude stačit. Dík Pavel vltava2000.cz/...

výběr není nijak zlý. Každopádně LG vidím až na jakémsi pomyslném konci relativně dobrých výrobců LCD TV. Myslim si, že nejlepším obrazem ve srovnatelných výrobcích nedisponují.

petr123*

Jestli ti jde o kvalitu obrazu tak vybírej z jiných značek než z těch nejlevnějších. Pokud ti jde o velkou úhlopříčku a nízkou cenu tak je LG celkem dobrá volba.

Osobně bych si ale rozhodně trošku připlatil nebo za podobné peníze koupil sice menší úhlopříčku ale vyšší kvalitu.

jirbar*

Já bych bral 42LH5000. Má kratší dosvit, asi víc konektorů, ale především již umí přes USB přehrát DIVX.

Jinak LG doporučuje pro 42 palců vzdálenost 2 metry a pro 32 palců 1,8 metrů

doplněno 31.12.09 01:51:

Nevím zda 42LH3000 má USB. 42LH4000 ho má, ale neumí DIVX

stepz*
hodnocení

0x

LCD tv vybirat hlavne podle toho jaky signal do ni pujde ci mto nakrmite a pak v zavislosti taky vzdalenost koukani na tv.. aby jste nebyl zklaman :)

pavel104*
hodnocení

Chtěl bych Vám všem poděkovat za rady. Televizi už mám koupenou. Mám plazmu Samsung PS42B430. Napojenou na satelit a zatím jsem nadmíru spokojený. Pavel.*hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]