Nejste přihlášen/a.
Těžko říct, takhle z hlavy...
GME je firma,která si nedovolí prodávat nějaké nefunkční šmejdy, navíc je možné si objednat přes e-shop a vyzkoušené zboží do 14 dnů vrátit. Dvouletá záruka je ze zákona.
Takže na Vašem místě bych si připravil pár testů pro měřák a pak objednal přes net. Nooo, a pak bych byl buď spokojený anebo zboží vrátil...
Neni udána prahová hodnota, od které přístroj měří.Takže nikdo neví v jakém rozsahu dobře měří a zobrazuje.
Celkem důležitá hodnota!
O.K., tak jsme si potykali, tak mi teda ale taky nevykej, jasný?
Určitě si počkej na další reakce a komentáře, nedělám si iluze, že bych sežral Šalomounovo howno...
Ale firma GME není výrobce, jen obchodník. A své dodavatele si vybírá tak, aby si nekazila jméno a neměla problémy se zbytečnými reklamacemi. Když potřebuju něco, co mají v nabídce, beru od nich, i když by se často dalo sehnat ani ne za polovinu. Ale jak se říká, nejsem tak bohatej, abych si mohl dovolit kupovat levný věci. Jo, a alternativou je ještě GES, ten je kvalitou srovnatelný s GME, jen má o něco jinou nabídku...
Tak firme GME je slušná firma, nakupuji v ní cca 25 let a velmi často... V Brně...
Firma CEM vyrábí takové běžné věci, myslím, že na žádne super špičkové, Mám od ní třeba několik dataloggerů, v práci snímač hluku atd...
Celkem vše mnoho let funguje...
Chtěl bych jenom připomenout, pro méně znalé, že měření klešťákem je celkem tak spíš lepší orientační. Tady u toho se třeba udává chyba měření proudu DC 2% a 5 digitů, ale mám osobně Kyoritsu kde je jen "obyčejný" klešťák s voltmeterm a vím, že měření hodně ovlivňuje magnetické pole okolí, jak transformátorů v přístrojích, tak třeba při měření proudu z alternátoru v autě apod, ,tak se musí trochu zalaborovat kde a jak měřit...
Jinak je to měřící přístroj v podstatě za pár korun, tak od něho nelze očekávat to co od Fluke za 25.000Czk a i ten není dokonalý... Ale i tak, bych se ho koupit nebál...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.