Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nuovo therapy

Od: vichr1 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

dostal se ke mně reklamní leták na laserové hodinky nuovo therapy ( cena přes 20.000 kč )

Fungují snad na všechno, léčí kdeco a proto prosím o info, zda s nimi má někdo osobní zkušenost a na vlastní kůži je vyzkoušel ( nejlépe dlouhodobě ).

Jedná se o velkou investici, tudíž každá info dobrá. Děkuji předem za odpovědi, VĚTROVEC

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Stačí, když se trochu zamyslíte a po chvilce přemýšlení budete vědět sám, že takové hodinky jsou nesmysl a ta reklama útočí na lidi, kteří nejsou schopni logicky uvažovat.

hodnocení

0x
Dobry den, takovy zazrak uz svet potreboval. Hned je beru 2x at me 2x tak rychleji vyleci.. A dneska mi psali ze jsem zdedil miliony a budou mi je posilat, ale musim zaplatit nejake poplatky tak si beru pujcu a jdu do toho :)
vichr1
hodnocení

Tyhle kecy jsem tak potřeboval. Prosil jsem o odpověd někoho ,kdo to má vyzkoušené!

hodnocení

0x

Skúste sa zamyslieť nad ľudskou mysľou. Rozumne uvažujúci človek si to nekúpi a tým pádom vám nieje kto odpovedať.A z tých čo si to kúpili a zistili,že sa dali oklamať,buď sú ticho,aby sa im známi nevysmievali a potom sú tí,čo vám to vychvália,že keď oni naleteli,tak nech aj iný majú peňaženku ľahšiu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]