Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Číslování kanálů

Od: mh odpovědí: 15 změna:

Stále se mi nedaří nastavit čísla kanálů dle svého. Vydrží to třeba jeden den a druhý den se zase objeví před mnou nově přiděleným číslem číslo 10. Například pro TV NOVA přidělím č. 1. Druhý den zapnu TV a je tam 101. Když přidělím č. např. 12, tak se objeví 112. Mám návod stažený z netu, ale není to tam popsané dobře.

Konkrétně: menu-seznam kanálů-vyberu kanál-ok-posun-napíšu číslo-ok. Objeví se před kanálem číslo co chci. Pak mnou udělená čísla fungují nějaký čas a po opětovném zapnutí tv se objeví zase trojmístné číslo. Co s tím? Děkuji

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x

no některé TV chtějí nejdříve vytvořit oblíbeno kanály a tam to pak poskládat, třeba Philips to vyžaduje, návod říká co? TV je tajná?

hodnocení

1x
No jo, asi to opravdu bude chtít vypnout automatickou aktualizaci kanálů.
Co se mi dostaly do rukou televize, tak absolutně nejhorší řazení programů mělo LG. Katastrofa na druhou. Šílený.
Philips tam jsem musel použít oblíbené a do toho to šlo seřadit. Nevím, proč to nešlo udělat v klasické nabídce.
Teď mám asi tři roky Panasonic a libuji si.
Kanál označím, přesunu kam chci a tam zůstane. Mám trvale zapnuté oznámení nového kanálu a když to něco najde, při puštění televize to oznámí, že něco bylo nalezeno a jestli chci spustit ladění.
Jednoduchý jak facka.

111®
hodnocení

1x

@novak1: jak nedají seřadit kanály? Už jsem ti jednou psal jak na to. Udělej si nový název naladěných kanálů, sposť ladění a pak je poskládej. nevyhovující seznam kanálů vymaž. To je na tvoje myšlení tak složitý?

novak1*

Nový název? to jak? Já jsem v Rožšíreném nastavení prepsal čísla kanálu,to jde. A červené jsem vymazal ,to taky jde v rozšireném nastavení.

111®
hodnocení

1x

dva obrázky, dna názvy: Doma 1 a Doma 2 a následně šoupání s kanály

Číslování kanálů
Číslování kanálů #2
novak1*

Proč máš dva seznamy ,programy jsou stejné. A kde máš červené programy

Tak tak se to dá udelat.Ja tam mám 3x dvbt a jednou ,Mé oblíbené programy. Když to naladím znovu a když to budu chtít poskládat ,znovu se mi nekteré programy vráti na puvodné místo.Nechtejí zustat na míste.

Tam je taky ikona na Mé oblíbené programy a další ikona na Zámek. Akde je ten sloupec na zámek?

Proč se mezi dvbt2 cpe program dvbtc? Když kliknu na dvbtc tam je to čisté a když tam spustím vyhledávaní tak nic.

111®
hodnocení

1x

stejné jsou protože je každé laděné na jiném zdroji, jedno na anténě a druhé na kabelovce UPC, a proč by tam jako nemohly být i kanály DVB-T , když je to najde? mimochodem je dobré také používat tlačítko Použít ne jen OK

doplněno 05.12.19 14:08:

zámek kanálů tam nebude asi proto, že není zapnut

novak1*

Udelal jsem seznam ,Mé oblíbené programy a tam jsem si je všechny pracne uložil podle čísel-prepsal jsem čísla v rozšírením nastavení. A je to. Mám 22 Tv stanic na antenu .Stačí ne.

Znáš ješte nejaké triky kolem toho? Dálkový ovládač nechceš ,jak psát čísla na teletext v hlavním okne víš?

Jo tlačítko použít,nekdy je to výhoda aspoň nenastanou zmeny.

111®
hodnocení

1x

jak psát teletex nevím a ani to nepotřebuji, nepoužívám, a když už tak na to mám jinou bednu. Já mám USB TV především na NB, když jedu ven někam, ne na denní sledování, Na to mám 2 TV, mimochodem nemusím mít použitu každou kravinu která jde zaškrtnout, třeba zámek, proč? Děcka mají 50 let.

hodnocení

0x

Nenapsal jsi to hlavní, co to je za zařízení. Jasnovidci zde nejsou.

hodnocení

0x

Pohledejte v návodu, nebo v menu vašich televizí, něco jako Automatické aktualizace seznamu kanálů nebo automatické ladění kanálů.

Musí být nastaveno na zakázáno (nebo vypnuto), jinak vám bude tv pořád vyhledávat nové kanály a přehazovat podle sebe

mh
hodnocení

Doplňuji typ TV - Toshiba 24W1764DG nově zakoupená manželce do ložnice. Do oblíbených to bylo dáno, ale zase ty stovky jsou zpět. Jinak jsme s TV spokojeni až na silně svítící diodu na čelní straně rámu, kterou jsme přelepili.

111®
hodnocení

0x

no tak bbych koukl na stranu 19 návodu

mh
hodnocení

Dal jste si práci a prostudoval návod na netu. Díky. Nyní jsme udělali pokus, že jsme dali všechny kanály do oblíbených, napřed jsme ale nastavili opět naše požadovaná čisla a použili i filtry. Stovky zmizely u všech 95 čísel a vypadá to nadějně. Dnes je číslování ještě o.k. Tak uvidíme.

novak1*
hodnocení

0x

Co mám tv tuner Avermedia tam se taky nedají seřadit kanály .Jednička je na osemdesátce a tak podobne a čím víc to ladím tým víc je to rozladené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]