Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pro experty na smartphony otg

Od: honzakuca odpovědí: 2 změna:
Zdravím vás, mám menší problém s kopírováním na telefonu xiaomi redmi 6 . Dříve jsem mohl kopírovat, přesouvat atd na otg flash jak jsem chtěl. Dneska i 100mb soubor přesunu nebo zkopíruju z flash otg do telefonu bez problémů a rychle. Nicméně z telefonu na flashku už je konec. Kopíruje v řádu desítek b/s a stává se, že se sekne na 0 a tam je třeba 5 minut, než se zase rozběhne. Zkoušeno na více flashkách a více souborových managerů. Než tohle začalo, tak mi vyskakovalo, že telefon nemá oprávnění na změny na kartě a nešlo dělat skoro nic. Dneska jde, ovšem kopírování 100mb za půl hodiny. Má někdo podobné nebo stejné zkušenosti? Může to blokovat nějaká aplikace? Nerad bych obnovoval do továrního nastavení. Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Používáš k tomu OTG apku? Jestli to nebude tím, že trial verzi musíš po zkušební době zaplatit, jinak ti zpomalí. Jsou to hajzli někteří vývojáři. Já jsem dal tři kila za OTG remote controller k foťáku abych se zbavil reklam, hovadin a přidal funkce a stejně to stojí za h0vno.

honzakuca
hodnocení

Nene mám normálně appku od xiaomi. No je divný, že se seká ten telefon a přitom ramky je na to dost. Je to zvláštní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]