Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chce pin

Od: karel1711* odpovědí: 8 změna:
Mám takový dotaz. Vlastním tv sencor a to bez dvb t2.což mě vyřeší setobox.jde o to že při sledování třeba prima cool,nova a cinema mi to jde ale kolem 22.30.mi to napíše vložit heslo. Nikde jsem žádné nedávám a zamčené to taky není. Zkoušel jsem i tovární nastavení a stále nic.
Prosím o radu

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mohl by to být aktivovaný rodičovský zámek. Pokud jste pin neměnil, mohl by být 0000 . Ale nějak nevěřím tomu, že by se aktivoval sám.

karel1711*
hodnocení

Pin jsem změnil ten není problém. Problém je v tom že na to nereaguje

hodnocení

0x
Zkusil bych dát TV do "továrního nastavení". Případně ještě na chvíli úplně odpojit od elektřiny. Občas se až divím, jaké problémy to odpojení dokáže vyřešit :)
karel556*

Nic ve zlém, ale píše, že: Zkoušel jsem i tovární nastavení a stále nic. Ale taky kolikrát nedočtu do konce :).

A já čtu nahoře "změna: dnes 14:36", přičemž moje odpověď tu byla už před desátou dopoledne ;)
A nebo ta změna znamená něco jiného? Tak teď nevím *smich* jako jo, klidně je možné, že jsem to přehlédl :)

Určitě nejde druhý den (ani po pěti minutách) změnit dotaz.

Ta změna znamená poslední reakci.

hodnocení

0x

"Pin jsem změnil ten není problém. Problém je v tom že na to nereaguje."

Jakou reakci očekáváte?

Najděte v menu položku - Rodičovský zámek a tu vypněte. Bude to po vás chtít ten pin. Tady taky nereaguje?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]