Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vape blbne baterie

Od: aloia odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, potřebuji pomoc s vape mám smok prince v12 neboli take se dá dohledat pod názvem TFV12
Porebuji pomoct s baterií mám normální baterii bez možnosti výměny baterie ve vnitr a najednou začala blbnou mám ji nabitou na plno ale když potahuju tak po chvíli mi začne blikat kontrolka že je vybita ale když zase potahnu tak jako by byla nabitá ale zas po chvíli tahání zase začne blikat nechal jsem ji asi hodinu nabíjet ale pořád to samé znamená to že už doslouzila nebo je rozbitá?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

rorschach*
hodnocení

0x

Hele v podstatě je to jedno. Pokud to není v záruce a nepůjdeš to reklamovat tak je jedno jestli je rozbitá elektronika v tom nebo dosloužil ten článek. Podle dotazu sám těžko vyměnit. Na FB můžeš zkusit najít Vape servis, ale vzhledem k ceně zařízení to nebude moc rentabilní

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]