Nejste přihlášen/a.
Mám lednici Samsung.Nějaký Nofrost.Případně nafotím i s nákresem elektroinstalace.
Teď k věci:
Lednice Samsung model:RL39WBSM
Po zapnutí do zásuvky se lednice rozjede tak,jak má.Po dosažení nastavené teploty se chlazení vypne a znovu se nerozjede.Nebo taky funguje třeba celý den a pak zase ,,chcípne,,.
Je tu někdo,kdo mi pomůže?Toho rádoby technika z firmy Samsung jsem vyrazil ze vchodu.Přijel si měsíc po nahlášení závady a jestě ani nepozdravil a už chtěl 1500,-za diagnostiku.
Nyní se ochladilo a vy máte lednici do teplejšího prostředí. V garáži jistě nemáte + 18 st. proto lednice jednou jde a podruhé trucuje.
Výrobky chladicí a mrazicí techniky se rozdělují do čtyř klimatických tříd zohledňujících teplotu místnosti, ve které budou stát:
SN - teplota okolí +10 až +32 °C
N - teplota okolí +16 až +32 °C
ST - teplota okolí +18 až +38 °C
T - teplota okolí +18 až +43 °C
Při zachování okolních těchto teplot výrobci ručí za správnou funkci přístroje. Klimatická třída stanovuje omezení spodní i horní teplotou.
Většina přístrojů je určena do několika klimatických tříd zároveň, například SN, N, ST. To znamená, žemohou být provozovány v teplotách odpovídajících rozpětí všech těchto tříd.
Například SN, N, ST signalizuje, že chladnička je určena do provozu okolní teploty 10 až 38 °C. Kvalitní přístroj by měl být schopen udržet správnou vnitřní teplotu, je-li v okolí 10 až 32 °C.
Při výběru ovšem klimatickou třídu zvážit doporučujeme. Budete-li mít chladničku či mrazničku dlouhodobě v chladné spíži, měla by každopádně být z klimatické třídy SN (od 10 °C). Pokud je venkovní teplota mimo doporučený rozsah, roste spotřeba energie a výrobek nemusí správně fungovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.