Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung galaxy ace x htc wildfire S

Od: lindaf* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat je lepší HTC WIldfire S nebo samsung galaxy ace? děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

0x
mobilni-telefony.heureka./...
Tady máte lepší.
"Lepší" každý si pod tím představuje něco jiného..
HTC - střední výdrž, levnější značka, pomalejší procesor, 512 MB RAM!
Samsung - lepší display, rychlejší procesor, málo paměti v telefonu
Huawei - levná čínská značka, tomu odpovídá kvalita, rychlý procesor, 2gb interní paměť
Pro Vás zřejmě Huawei
Samsung - z těch 3 nejkvalitnější
HTC - střední cesta
Huawei - málo peněz, hodně muziky a vad
stirecek*
Opět kterou vadu u Huawei máš na mysli? Co se me týká, telefon a nejen telefon je pro mě spotřební zboží. Zatímco ty budeš tvrdit, ze Samsung je nejlepší a vyplatí se připlatit, tak z výrobních linek už sjíždí nové rychlejší procesory. Takže defakto nynější modely v obchodech jsou už zastaralé, ale předražené. Klidně někomu vnuť mobil za osm litrů, když se dá pořídit za půlku. Včera jsem držel Samsung note 2, parádní mobil, ale jen jednu sim. Myslíš, ze vydrží deset let? Za 16 000 koupím obrovskou TV a deset let určitě vydrží což se o Note 2 říct nedá, ten je zastaralý už teď. Přitom stejně velké Mobile 5"- 6" palců koupím za cca 4tis. Třeba Zopo zp900 nebo Hero 9300 - 9500. A za další rok můžu mít další "levnou jedničku" zatímco Samsung note 2 bude neprodejny.
stirecek*
Zákazník doporučuje produkt svým známým. Svůj původní telefon (HTC Wildfire) jsem vyměnil za tento model a nestačil jsem se divit, jak svižně může telefon s Androidem běžet (zatím na perníčku). Telefon nepoužívám na hry, ale je stále připojen k internetu (v práci a na cestách mobilní, doma WiFi) a telefon mi vydrží cca 1 den. Problémy s hlasitostí, které jsem četl na fórech jsem zatím nezaznamenal (nevím, jestli je to tím, že jsem koupil model s již vydaným upgrade nebo tím, že mám dobrý uši :)), ani senzorová tlačítka se mi nezdají málo citlivá. Zatím bych telefon mohl každému doporučit.
Viz heuréka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]