Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapnout službu NFC

Od: zuzka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,chtěla bych si nastavit a zapnout ve svém telefonu funkci NFC,ale nemůžu to najít.Mám mobilní telefon Huawei Honor 6X.Je možné že telefon tuto funkci ani nemá?Díky.Zuzka

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Má.

Nastavení-další-NFC.

hodnocení

2x

Pokud tedy mobil nastavení NFC má, nejde ho najít jednoduše tak, že otevřete "Nastavení" a do vyhledávacího řádku nahoře na stránce napíšete NFC? Pak kliknete na odkaz a jste tam.

hodnocení

1x

Chcete-li aktivovat NFC na Honor 6X, musíte přejít do nabídky Nastavení Honor 6X. Poté přejděte na PLUS nebo ROZŠÍŘENÉ PARAMETRY a nakonec klikněte na NFC.

Čas 0:55

zuzka*
hodnocení

Na webu jsem se dočetla,že jsou dva modely,jeden to má a druhý ne.Já mám asi bohužel ten druhý,není to tam.Tak všem díky,za snahu.

motak
26.11.19 15:54
hodnocení

0x
asi nema
zuzka*
hodnocení

Prý má, psala jsem do nějakého obchodu. Akorát to nemůžu najít pod tímto názvem. Může se jmenovat i jinak než NFC?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]