Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Které TV stanice se dají chytat v Česku

Od: novak1* odpovědí: 21 změna:

Které stanice se dají chytat zdarma cez antenu v oblasti Jižný Moravy? Nemužu najít seznam.

Taky kdyby nekdo vedel které stanice se dají chytnout v Rakúsku.Teď chytám jenom ORF1 a ORF2 .To je vše?

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

cs.wikipedia.org/... můžeš hledat.

novak1*
hodnocení

Je to tam pekne popsané ale kategorie tv stanic zdarma cez antenu jsem tam nenašel. Verejnoprávne to vím jsou zdarma ,taky ,Nova,Nova Cinema,Prima,Prima Cool,Barandov ,nejaké 2 sportové ,a to je všechno? Víc nechytám českých.

Rakouské jenom ty dva.

novak1*
hodnocení

Je tam prechodová ,asi dočasná síť DVBT2.Proč když ladím tv stanice ,všechny jsou jenom DVBT? Proč nechytám z té prechodové síte DVBT2?

novak1*
hodnocení

Tak jsem zjistil prímo od výrobce že Evolveo sigma t2 nemá dálkový ovladač a ani se k nemu nedá žádný dokoupit.

To je dobre že jsem se nedal zlákat nižší cenou. Ted s Avermedii si mužu sednout do kresla 2,5 m od notebooku a klikat ovladačem kanály.Nemusím pokaždé vstávat prepínat. Já jsu tak šťastnej . Avermedie me zachránila.

Nahrávaš hodne? Kdysi jsem nahrál desítky filmu a jenom dva jsem si z toho znova pustil .Ted už nenahrávam ,všechno stejne opakujou ,tak na co nahrávat.

111®
hodnocení

3x

co je na tom složitýho?

Které TV stanice se dají chytat v Česku

@111 - jo to víš, někdo si zvykl, že za něj všechno najdeme... A při tom ten známý vyhledávač může použít každý.

novak1*
hodnocení

Co z toho? Já chci seznam nezakodovaných tv stanic cez antenu a ne nejaké pokrytí uzemí a počet obyvatel..

@novak1 - pokud víš, co chceš a umíš číst, tak tady již vše máš.Pokud se ti to nezdá, použij Google. A pokud pořád nevíš, napovím ti - v odkazu od feraxe je vše, co hledáš, jen asi nevíš, jak na to

Já tu nevidím nic zajímavého - týká se to pouze českých stanic.

hodnocení

2x

Zkusil bych se podívat tady . Je to tam myslím docela přehledně.

novak1*
hodnocení

Tak tam jsem už nenašel vubec nic.

111®
hodnocení

0x

tak když víš co chceš tak googli šmudlo..

novak1*
hodnocení

Je mi to jedno.Počkám si do 8.1. 2020 a pak se uvidí co chytnu,no ne.

111®
hodnocení

0x

Proč když ladím tv stanice ,všechny jsou jenom DVBT? Proč nechytám z té prechodové síte DVBT2?

protže nemyslíš. kdyb jsi myslel, hledal a četl, věděl by jsi, že definitvní DVB-T2 bude až po vapnutí DVB-T, takže to co chytýš T2 je právě ta přechodová síť.

Co to je za reakci? Však se ptá, proč nechytá tu přechodovou síť DVB-T2. A ty mu řekneš, že protože to co chytá je přechodová síť DVB-T2.

Hlavně, že tazatel nemyslí, co? ;)

111®

jo pardon, já četl otazník jako 2. Omlouvám se, napsal jsem blbost. Děkuji za upozornění @mikihans:

111®
hodnocení

0x

ono kdyby napsal, že je třeba z Hodonína, tak by se dalo najít co může chtnout,

novak1*
hodnocení

Zajímaji me vysílače Brno a Mikulov.

Finální multiplexy dvbt2 budou č.21-24. Ajakou silou budou vysílané z Brna a Mikulova? Teď je to 100 nebo 50 kW.

111®
hodnocení

0x

brno vysílá 50dBW což odpovídá 100000W, Mikulov 44dBW což je kolem 25000W. Jinak není důvod výkony měnit

doplněno 28.11.19 13:43:

doplním o stránku lupa.cz/...

tady je SW pro mobil a ukáže vysílače české, polské, rakouské, maďarské
market.android.com/...

doplněno 28.11.19 13:46:

náhradní odkaz play.google.com/...

novak1*
hodnocení

To stredné se nezobrazilo,že lituje.

To musí být Android na to. To je neco jako Windows?

Smery ovládam.Mám jednu širokopásmovu antenu ,síto a to chytá všemi smermi.

novak1*
hodnocení

Prej jediná výhoda Dvbt2 je že bude v HD. To já HD nechci ,tahá mi to oči,necítim se u toho dobře. Nenám nic v HD,všechno jsem povypínal. To obyčejné vysílaní mi stačí ,u toho cítim klid.

Slibovali že když bude DVBT 2 ,tak bude mene multiplexu a nakonec budou 4. Jen o jeden mene.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]