Nejste přihlášen/a.
Na svém starším, ale spolehlivém, DVD recorderu Panasonic DMR-EX77 mám vstup pro nahrávání DV IN. Ten jsem používal pro kameru (kterou jsem bohužel svou hloupostí ztratil ze střechy auta). Dosud jsem nahrával Tv z vestavěného tuneru DVBT v poměrně slušné kvalitě (nebylo to v HD kvalitě, ale dalo se na to koukat). S přechodem na DVBT2 jsem však musel zakoupit set top box. Jediné možné řešení nahrávek z Tv je momentálně přes Scart, protože HDMI má pouze výstup. EXISTUJE NĚJAKÉ ŘEŠENÍ, PŘEVODNÍK, A POD, KDE BY SE DAL VYUŽÍT TENTO DIGITÁLNÍ VSTUP? Třeba z HDMI nebo USB? Zatím co jsem se ptal, tak to prý možné není. Věřím však na kutilské umění, že by se to nějak udělat dalo. PORADÍTE?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.