Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám LED bodovky do podhledu s dodaným trafem. Potřeboval bych je ale "zchytřit", tedy připojit k nim chytré trafo kompatibilní se standardem ZigBee, abych je mohl bezdrátově spínat. Chtěl bych se poradit, jaké chytré trafo k nim koupit a jak je zapojit - stačí vyměnit to stávající trafo, které napájí všechny tři bodovky? Nebo je třeba toto původní zachovat a před něj/za něj napojit to chytré? A lze ty bodovky stmívat, pokud je to LED?
Tyto bodovky mám:
Našel jsem tuto nabídku, co z toho se mi bude hodit?
Díky moc!
ZigBee je licenčně předražený. Obyčejný WIFI spínač SONOFF BASIC to zvládne za 100Kč. aliexpress.com/... .. a samozřejmě se dá i snadno zapojit do chytré domácnosti pokud vám běží na některé zaběhnutější platformě typu OpenHAB, Alexa, Google Home ...
Díky. Domácnost mi běží na ZigBee (PhilipsHUE), takže potřebuju, aby mi šlo dané trafo připojit k dalším světlům na HUE dimmeru, které jsou v dané místnosti. Ale díky za tip na ten SONOFF, možná jej využiju jinde. A něco vhodného na ZigBee by nebylo? Díval jsem se, že Condor má něco: conrad.cz/...
Je to ale použitelné pro mé potřeby?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.