Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny. Mám ionizátor vzduchu o příkonu 2.5 w, bez ventilátoru, který asi po 2 měsících přestal fungovat. Místo zelené se rozsvítila červená ledka. Bohužel jsem ztratil návod na vyčištění.Rozdělal jsem to, vyčistil co bylo od prachu, smontoval a fungoval jen asi 1 hod. a znova se rozsvítila červená ledka a nešel. Znova jsem to vyčistil, alezase šel jen chvíli. Máte někdo s tímzkušenost? Děkuji J.M. Je to Ionfresr GCA35
Google ho ani nenašel. Jestli existuje, tak se možná nesmí čistit jako ten vysavač v seriálu Monk.
Ale vážně. Sám ho neopravíte. Záleží jaký zdroj ionizátor používá. Jestli lampu (zelené barvy) ta by měla být jako náhradní díl. Pokud využívá výboje kondenzátoru, tak jedině odborník.
Takové věci jsou i nebezpečné. Jednou jsem dostal ránu od kondenzátoru pro blesk ve fotoaparátu a stačilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.