Nejste přihlášen/a.
Cus lidi, pls nevite,jak mam stahovat hry a hudbu do mobilu? Konkretne do NOKIE 2700? Doted sem zvykla stahovat z PC pres USBecko do mp4,ale USB k mobilu sem nedostala... Pisejte na mail terezka.donh@centrum.cz.Dik
pokud tam v telefonu máte tu micro SD card (ja píšou), lze ji vyjmout z telefonu a zapojit do PC přímo do slotu . . už to tu bylo řešeno. Kabel tudíž odpadá . . . to je výhoda ne? Tedy ovšem pokud máte v PC slot na SD card-s. Zjistětě ...
Mame notebook,a co ja vim,tak zadny slot nemame. Zjistila sem,ze to jde i pres USB bluetooth,kabel i ctecku...ted uz zjistit, co z toho je nejlepsi...
Ter, již mám notebook 4 roky a ten SD slot tu má na boku. Ten Váš notebook pamatuje snad více roků? . . Pokud ne, musíte hledat.Nejlepší je ten USB kabel a čtečka. Čtečka stojí cca 130kč. Bluetooth je velice pomalé. tj až 100X.
Tak to ti fakt nevim...My ho mame od ty doby,co chodim na gympl,tak asi 3-4 roky...Tak to neni zas tak stary...Asi sem slepa,nebo fakt nevim...Ale dikes za radu :D
obrázek
doplněno 28.12.09 10:35:SD slot je vlevo dole přímo pod tou položenou SD card. . Takhle vypadá.
Tak to mas dobry...Ja to tam proste nemam...notebook je Toshiba Satellite L20-183,tak se pls jukni,protoze ja fakt nevim,kde to hledat...
jo, to jsi mela Terezo napsat rovnou, co máš za PC. Koukal jsem na to na Netu a opravdu se mi jeví, že tam ten slot v sestavě není (škoda). Šel bych tedy do čtečky. softcom.cz/.... Využiješ to jak pro foťák tak i mobil. Kdežto kabel do mobilu je jen jednoúčelový, toto je v podst. víceúčelové zařízení. Lze sehnat i menší typ čtečky. Pozeptej se v Vás v PC obchodech. howgh. Mira
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.