Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zapojil jsem nový set.top box, stalo se, že tímpádem je ovladač od televize k ničemu - s ním je možné pouze volume a zapnutí - vypnutí televize, jinak vůbec nic...
Při použití ovladače na TV naskočí modrá obrazovka bez signálu.
Pokud tedy chci něco z nastavení, např nastavit obraz atd. tak to nelze.
Ovladač od set-top boxu takové nastavení nemá a ani s ním nelze zapnout - vypnout televizi.
Takže jedním ovladačem musím zapnout TV, a druhým přepínat programy.
Máte to taky tak?
A jak by jsi To chtěl. Představ si že by si chtěl vypnout STB a ona by se zároveň vypnula TV. Proto dva. Měl jsi si koupit novou TV a měl by jsi jenom jeden. A že se některé ovladače umí učit. Fyzicky jeden, režimy dva. Zkus takový. To budou nervy. Mačkáš, mačkáš a nic. Asi baterky. Pak ti dojde že musíš přepnout režim.
NE! Mám STB s dálkovám ov/..., na který lze naprogramovat i základní ovládání TV, takže dálku k televizi nepotřebuju...
Na televizi stačí přepnou kanál, stejně tak jako při přehrávání z flešky, nebo z dvd přehrávače. Mám to tak na Samsungu, myslím, že to bude i na jiných televizích. Pro stávající přehrávání se nic nemění. Je to také podle nastavení přehrávání, když vložím DVD do přehrávače, přepne se kanál automaticky. Když chci přehrávat z NAS, tak kanál přepnu ovladačem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.