Dobrý den, přestalo mi fungovat na mém iphonu 7 funkce placení mobilem. Používal jsem jej několikrát denně, jednoho dne jsem ale nemohl zaplatit, protože mobil jakoby ani nevěděl, že se přiblížil k terminálu. Bylo mi řečeno v telefonátu do opravny, že je to nejspíše hardwarová chyba a odešel mi čip na základní desce. Když jsem ale altualizoval na nejnovější software, iphone bez problémů zaplatil. Podruhé už to bohužel nešlo a nefunguje doteď. Máte někdo nějakou radu? Děkuji!
..jak je vidět, tak hardware bude v pořádku.. Osobně bych vymazal aktualizace u applikace NFC (nevím jestli to u iOS jde, u Androida lze), pročistil/optimalizoval bych systém a zkusil bych funkčnost "platit" bez aktualizací. Pokud to nepůjde, znovu aktualizace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.