Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou hodnotu má Xbox 360?

Od: itonda® odpovědí: 12 změna:

Zdravím, nevím, kam položit tento druh dotazu, tak to zkusím tady. Chtěl bych poslat do světa můj Xbox s relativně bohatou výbavou a potřeboval bych poradit s jeho možnou prodejní cenou. :)

Součástí výbavy je:

Xbox 360 4GB (TOP stav, bez škrábanců, nekuřácké prostředí)
dokoupený 100GB disk
kompletní kabeláž + HDMI + originál krabice
dva originál ovladače
nabíjecí stojan pro dva ovladače s náhradním krytem pro baterie
Kinect senzor
10 originál her (Tom Clancys Splinter Cell Conviction / Kinect Adventures! / Kinect Sports / PES 2011 / Your Shape: Fitness Evolved 2012 / Just Dance 3 (Special Edition) / MotoGP 15 / FIFA 16 / Forza Motorsport 4 / NHL 16 Legacy Edition)

Díky za vaši pomoc!

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Podobný inzerát, ale tazatel tam toho má víc, takže min. 3500kč

sbazar.cz/...

petrkamen
hodnocení

2x

Hele,je důležitý se kouknout na inzerátý .Čistě koupený XBOX 360 4GB slim stojí 2700kč,- jestli to máš už ojetý :D tak bych cenu určitě snížil...ty hry bych prodal tak za 600kč,-.Stojan na ovladače stojí kolem 300 stovek takže bys to prodal v klídečku za 3300 ale víc bych asi nešel :).

hodnocení

0x

Možná se najde někdo, kdo Vám za to pětikilo dá... *zmateny*

Ale víc než tisícovku bych za to nečekal.

To myslíte vážně? Dovolte abych se zasmál. Xbox 360+ kinect+ další HDD+ 10 her+ ovladače+ příslušenství celkem za 500kč? Minimálně bych řekl 3500kč, ale asi určitě to má větší hodnotu.

lidus*

konzoleahry.cz/... Nezlobte se, že se do toho pletu a vůbec tomu nerozumím ale je-li to něco podobného, dala bych za použitý, starší model i s tou výbavou max. 1500,- a i to bych váhala, zda není lepší nový a se zárukou.

Lidus: máte pravdu, vůbec tomu nerozumíte. Cena je 3500Kč a i víc.

daniela1

@gotrekzagary, to je cena úplně mimo. Možná by se našel trochu blázen / fanda, který je ochoten dát desetinásobek pětistovky, jestli je skutečný stav takový, jako popisuje tazatel.

@lidus, snaha se cení, ale přestože se ani já v konzolích moc nevyznám, tak vím, že takhle to nefunguje. :) Nový Xbox 360 asi těžko, tazatel má navíc hodně příslušenství, které rozhodně nebylo zadarmo a svoji hodnotu pořád má.

Když se podívám, za kolik se takové věci tak prodávají, kloním se k názoru, že by se cena mohla pohybovat klidně kolem 4000 Kč - směrem nahoru i dolů.

@mcgyver Jestli jste ochoten to zaplatit je to Vaše věc. Ale dle mne jen blázen, nebo fanda dá 3500,- za minimálně 6 let starou konzoli teď už prakticky předminulé generace. Když za stejné peníze může mít úplně novou X-Box One s 500 GB diskem a jen o pár stovek dražší je One-S s 1 TB diskem a třemi hrami. (viz Heuréka).

Jeden ovladač je tam vždy a některé edice nabízejí rovnou dva. Kinnect se moc nechytil. Ostatně žádná z nových konzolí ho v balení nemá (jako měla třistašedesátka). Když ho chcete, musíte si hou koupit zvlášť. Svého času jsem přemýšlel kterou konzoli a Kinnect mě dost lákal, pak jsem zjistil, že pro verzi One je u nás dostupná jen jedna hra a zřejmě jich víc ani neudělali. Ostatně ani PS nijak netlačí svoje pohybové ovládání, protože se to neuchytilo tak, jak předpokládali. Teď to znovu zkouší Nintendo.

Osobně bych za to víc než tu tisícovku nedal (a i to bych dost rozmýšlel). Je to můj názor a myslet si o něm můžete co chcete... na to máte plné právo.

@daniela1 Tak to by bylo pravdu blázen (nebo fanda), protože za tu cenu může mít úplně novou konzoli novější generace než je 360. A i ten fanda by podle mne našel lepší nabídku.

Gotrekzagary: vím pár obchodů nabízí v akci xbox one S 1tb+ 3 hry za 3990kč vč DPH - tato akce trvá dočasně ode dneška ještě 5 dní, pak se cena vrátí tam kde byla před akcí. To si třeba vemte, že třeba ruská hra jen počkej zajíci se prodává třeba i za 2000Kč a prodá se. Podívejte se za kolik se třeba prodává Nintendo 64 s hrami nebo jenom hry samotné na Nintendo 64 nebo gameboy. Já sám hraji hry přes 20 let. Doma mám aktuálně PS2 PS3 PS4 PS Vita Nintendo Wii Nintendo 3Ds a samozřejmě nějaké hry k těm konzolím hry prodávám a kupuji, tak si troufám říct, že o tom něco vím. Těch 3500 Kč to minimálně cenu má.

@mcgyver Jenže věci které jste vyjmenoval (Nu Pogodi!, apod.) už dnes patří k raritám (ve funkčním stavu). To u 360 zatím neplatí, protože jich je zatím všude dost. Teď jde cena dolů, ale časem až jich bude ubývat, zase poroste. Klasik by řekl: "Zakopejte to na tisíc let do písku a střelíte to za milion.".

Myslím, že tu není třeba si "tahat kšandy" kdo jak dlouho hraje. Dostali bychom se ke stejným číslům. S tím rozdílem, že v mém případě se jedná o PC, nikoliv konzole. ;)

Možná to tazatel za tu cenu prodá, ale můj názor je, že to tu hodnotu nemá. *nevi*

A nemyslím si, že bychom se tu měli dál dohadovat. Svůjnázor jsme sdělili, tazatel ať si to přebere sám. *mir*

hodnocení

0x
Tak nejlepší je se mrknout na inzeráty kde se zcela určitě prodávají... Morálně je to již zastaralé, ale všichni nejsou tak nároční, že by museli mít nejmodernější věci...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]