Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr multimediálního centra k TV

Od: vilik* odpovědí: 7 změna:
Inspirován panem Totak bych se chtěl zeptat na váš názor, které multimediální centrum si mám koupit.
Moje představa, koupit v Číně, procesor asi S902x2, 4 GB /32 GB, připojení na internet kabelem, wifi, USB 3, možná by mě ještě něco napadlo. Cenu bych si představoval do třiceti korun, což se mi sice nepodaří, ale samozřejmě chci něco levnějšího.
Jistě bych si dovedl vybrat něco sám, ale neznám konkrétní zboží a proto bych rád věděl, co se třeba nebude přehřívat, co má dobrý ovladač nebo jaký dokoupit, který výrobce má dobrý software nebo jestli existuje něco se společným ovládáním TV.
Nyní bych k tomu ještě potřeboval připojit DVD přehrávač se vstupem HDMI a výstupem SCART, a časem set top box, ten klidně doporučte taky. Na ten mám sice také požadavek EPG více stanic na obrazovce ( zato se obejdu bez červeného tlačítka :) ), ale jinak je mi v podstatě jedno, jaký bude. Televize má HDMI i SCART, vstup na síťový kabel má taky.
Budu rád za konkrétní typ, protože na trhu je toho hodně a určitě se tu najde někdo, kdo má vlastní zkušenost a také ví, jak to vzájemně pospojovat.
Za vaše příspěvky předem děkuji.
doplněno 23.11.19 20:29: Tak dík za odpovědi.
Samozřejmě modří tuší, že 30 korun bylo míněno jako nadsázka a smysl byl v tom, že hledám levnější řešení, za 200 éček bych si koupil něco v ČR.
A na co má centrum sloužit? Na pouštění zábavy na televizní obrazovce místo monitoru PC nebo notebooku, když zrovna nikdo nekouká na DVD.
No nic, něco vyberu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Do třiceti korun? Tak to si počkám na tipy...

hodnocení

0x

Srandičky, na to vás užije :)

hodnocení

0x

Ono ani za 30 doláčú toho moc se 4GB ram moc nebude. Pokud člověk nemá kliku a nechytí něco s 50% slevou. Navíc nechápu smysl toho připojení DVD přehrávače. To můžeš pouštět a televizi přes scart nebo jiný vstup.

rv*
hodnocení

0x

Základ je, k čemu to má sloužit. To se pak dá třeba i poradit.

priklad1*
hodnocení

0x

Na Android fóru je diskuzi dost. Jen chtít hledat. A jen tak mimochodem. Kluci z ODS tak moc chytří nejsou, takže těžko tu tvoji nadsázku pochopí.

vilik*
hodnocení

Já se právě na těchto fórech ztrácím. Například nepoznám, jestli má přístroj rychlejší LAN nebo ne. Pak se tam dočtete, že tento typ je horší, protože za stejné peníze můžete mít lepší. Ty různé diskuse také třeba naznačují, že některé krabice se přehřívají a sekají a jiné třeba ne. Nebo ovládání, jistě se dá dokoupit, ale proč, když by se třeba dalo vzhledem k dodací době objednat přímo. A také je fakt, že každý rok jsou nové modely a hodnocení starších typů je povětšinou více negativní z důvodu zastarání. A proto jsem se zeptal, sice podvědomě chápu, že tady asi neuspěju, ale třeba se někdo vyzná a napíše.
priklad1*

Zda to má LAN 100 MB nebo 1000 Mb je snad v parametrech

androidforum.cz/...

Z geekbuying byl doma za 4 dny. Žádná celnice. Gyroskopický ovladač z Číny trochu déle. Taky nabízejí sestavy i s ovladačem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]