Nejste přihlášen/a.
dobrý den
momentálně mám na telefonu 512MB RAM, vybírám nový tel. ale nevím jestli vybrat 3/32GB nebo 4/64GB? Na telefoně budu fotit, semtam wifina a muzika. Hry nebudu hrát vůbec, ani přez prohlížeč ani nainstalované. Oproti toho co mám to bude skok jako prase, ale nevím jestli poznám že mám 3 nebo 4GB? co myslíte? děkuji za vaše rady
spíše ne, není to tak velký rozdíl. Zaměřil bych se spíše na ostatní atributy jako třeba použitý výrobní proces u chipsetu, pokud jeden byl vyroben třeba 10nm procesem a druhý 40nm procesem rozhodně bych bral ten první (bude méně topit, baterie se nebude tak přehřívat, vydrží mnohem déle na jedno nabytí) ... RAM jed důležitý atribut ale není jediný důležitý.
3 nebo 4GB nepoznáš, ale uložiště ano... Pokud budeš klasický maniak a budeš ho zahlcovat fotkama a filmama, tak zjistíš, že i 64GB je málo.. Pokud občas něco vyfotíš . máš tam nějakej film, tak s rozumem, třeba jako já , tak zjistíš, že ze 32GB máš obsazeno po roce a půl 26%...
Ale samozřejmě více paměti neškodí nikdy...
A pokud jsi měl pouze 512MB RAM, tak tipuji, že jsi pro programy měl ještě méně než 512MB volných... Neboť jsem měl dříve podobný telefon...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.