Dobrý den, Chtěly jsme se s dcerou zeptat: dceři dnes přišel telefon iphone 6s po 3h šel ze 100% na nulu, vložíme nabíječku, indikator nikde a zapnout taky nejde...udělaly jsme něco špatně nebo reklamovat? Pozn.dnes jsme jen nechaly vložit tvrzene sklo na displej. Děkujeme St.
Pokud je MT v záruce, samozřejmě reklamujte. Je ovšem možné, že instalace krycího skla způsobila zkrat uvnitř MT a proto se baterie takto vybíjí, to Vám na záruku určitě neuznají.
Jako mohl bys mi vysvětlit, jak ta instalace skla udělala zkrat na základní desce? Vážně, nemyslím to zle, jen mi to hlava nějak není schopna zpracovat.
Pokud při instalací skla došlo k extrémnímu tlaku na displej (což se často při "vytlačování" bublinek děje), tak k poškození vnitřní části telefonu mohlo dojít). Ale samozřejmě nemusí tomu tak být, instalace skla je třeba jen shoda náhod. Něco podobného (prapodivné vybíjení baterie) se mi stalo u Xiaomi Redmi3s a kolegovi u iPhonu..A vím jistě, že to nebylo špatnou baterií (ani u Xiaomi ani u iPhonu).
karel556*
bublinky se vytlačují z pod folie a ne z pod tvrzeného skla, taková hloupost, jestli jsi tvrzené sklo na mobil ještě neviděl, jako že ne, tak raději nepiš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.