Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přístup do servisního menu kotle Protherm

Od: dodo® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, prosím může mě někdo prozradit jak se dostanu do servisného menu kotle Protherm Ray 24KE.

Potřebuji snížit výkon z 24kw na 18 kw a nikde jsem se nedočetl jaké je heslo.

Předem děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jakou máte řídící jednotku? Něco z návodu pro Thermolink P a RC

Stiskněte tlačítko MENU po dobu 7 vteřin

Vložte servisní vstupní kód (96)

Návrat do uživatelské nabídky, stiskněte MENU po dobu 3 vteřin

6 Přístup do servisní nabídkyNabídka instalace zůstane po uvedení do provozu přístupná. . Stiskněte tlačítko po dobu 7 vteřin.. Vložte servisní vstupní kód (96).7 Přístup (návrat) do uživatelské nabídky. Na hlavní obrazovku uživatele se vrátíte stiskem tlačítka na 3 sekundy.8 Poznámka servisní nabídkyServisní nabídka se nastavuje individuálněpodle přístroje, ke kterému je přiřazena a podle způsobu připojení

hodnocení

Děkuji, pomohlo :)

Není zač, hlavně že pomohlo v řešení problému...

ros

Je možnos někde stžení servisního manuálu ke kotli Protherm Ray 14KE. taky bych potřeboval stáhnout výkon na 12Kw

Ano, tady.

Příště se nemontuj do cizího tématu a založ si vlastní!

PS: Další informace najdeš tady.

pali
Zdravím chcem sa spýtať ako sa dostanem do servisného menu kotla raja 9kw potrebujem to nastaviť blbne mi celý kotol

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma protherm

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]