Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace mobilní telefon chci pomoct

Od: takos* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, nedávno jsem reklamoval mobilní telefon, chtěl bych vědět jestli mám nárok na nový nebo vracení peněz. Mobil měl ze zadni strany skleněný povrch , který byl trochu popraskany, popsal bych to jako menší pavučinu přední display je sice v pořádku až na menší presklinu v rohu, ale telefon jsem nereklamoval kvůli těmto závadam. Na předním displayi se po několika měsíců z ničeho nic ukázala cca 3cm široká bílá svítící čára ve středu mobilu od horní části po dolní část mobilu, závada vznikla při hraní celkem nenáročné hry, při hraní se mobil sekl na několik sekund a poté začal svítit tak jak jsem pospal. Četl jsem ze je to vada LCD a prodejce mi po nějaké době co jsem mobil reklamoval zdelil ze je to mechanická vada, tak mi dali na výběr 2 varianty: 1 bud telefon
Ekologicky z likvidovat a nebo 2 možnost mobilní telefon mi daji úplně ten stejný za cenu skoro ty předešli kupující ceny jen o cirka 3-4000 korun levnější tak se chci zeptat jestli prodejce postupuje správně a nechce mě jen obrat o další peníze
Četl jsem ze po půl roce je prodejce povinem mobilní telefon nahradit jiným nebo vracenim peněz bez jakých koliv problému i když je display porušen a vada určena jako mechanická, mobil sice vlastním rok a ne půl roku, mám ještě nějakou možnost s reklamaci dekuju za odpověď

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Telefon byl mechanicky poškozen, to nikdo nepopře a za následek potom byla vada lcd displeje. Nechte si mobil vrátit a zkuste nějaký pozáruční servis, tam Vám displej vymění za 1500 Kč, pokud se jedná o klasickou "střední třídu".
Nárok na nový kus do 6 měsíců od koupi je v případě uznané reklamace, bere se to jako, že závada je již z výroby.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]