Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, když se rozhodnu alze vrátit poškozené zboží, vrátí mi peníze? Je mi jasné že to nebude stejná částka, ale jestli to přijmou.
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Kdo to zboží poškodil? Pokud to jde za tebou, nemusí je Alza vůbec přijmout. Další podstatná informace je, zda jde o vrácení ve 14denní lhůtě nebo o reklamaci v záruce. Takže upřesni dotaz.
doplněno 18.11.19 22:20:
@mattes: Promiň, ale ani náhodou. Vůbec se nesnaž, vyběhnou s tebou jak s malým klukem. A oprávněně.
0x
Pokud si myslíte, že od vás bude eshop vykupovat značně použité zařízení, tak s tím bych rozhodně automaticky nepočítal.
I když v Alze jsem jednou takový mobil koupil, který prodávali jako "zánovní", přitom ho někdo používal minimálně půl roku (zůstaly tam fotky a plno souborů) a měl prasklý kryt.
Spíše bych to však viděl, že to můžete na vlastní pěst prodat přes nějaký bazar.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]