Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
údajně po přechodu na DVB-T2 mi nebude k ničemu DVD rekordér. Mám na něm spoustu filmů. Jde celý obsah stáhnout na flash a pak nějak přehrávat? Na televizoru nebo na počítači?
Prosím o radu.
Děkuji Libuše
Dobrý den, DVB-T2 nebude mít vliv na přehrávání již nahraných pořadů. Pokud má přístroj port USB, tak zkuste najít v menu, jestli lze ukládat (kopírovat) nahrávky na vloženou flashku. Zdravím!
Přehrávat to půjde stále stejně. Nahrávat ne. Musí se to propojit s novým set top boxem. Ovšem u nového set top boxu bych se zamyslel nad nákupem externího HDD a nahrávat na něj. Odpadne složité propojení a nastavování pro nahrávání.
Taktéž věci z DVD bych zkopíroval na externí disk. Fleška se na to moc nehodí. Po zkopírování na HDD nastane čas poslat DVD na odpočinek.
Stačí DVD rekordér propojit se STB DVB-T2 a s nepatrnou ztrátou komfortu ovládání (ladění přes STB, 2 dálková ovládání) můžeš ten přístroj používat dále. Na přehrávání již nahraných pořadů/filmů nemá přechod na DVB-T2 žádný vliv.
Přestože mi doma ještě DVB-T2 neběží, používám tento systém (STB + DVD rec.) již nyní bez nejmenších problémů.
@libuse: Fungovat bude při správném nastavení vše. Jen k tomu potřebuješ 1 ks STB DVB-T2 a pokud to nezvládáš, pak někoho, kdo ti to naladí a vysvětlí. Ovládání už je pak relativně jednoduché.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.