Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVD a fleška

Od: libuse® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

údajně po přechodu na DVB-T2 mi nebude k ničemu DVD rekordér. Mám na něm spoustu filmů. Jde celý obsah stáhnout na flash a pak nějak přehrávat? Na televizoru nebo na počítači?

Prosím o radu.

Děkuji Libuše

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Přehrávat stále bez problémů půjde. Problém bude s nahráváním pořadů.

Miki, nebude. Viz můj příspěvek níže.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, DVB-T2 nebude mít vliv na přehrávání již nahraných pořadů. Pokud má přístroj port USB, tak zkuste najít v menu, jestli lze ukládat (kopírovat) nahrávky na vloženou flashku. Zdravím!

hodnocení

1x

Přehrávat to půjde stále stejně. Nahrávat ne. Musí se to propojit s novým set top boxem. Ovšem u nového set top boxu bych se zamyslel nad nákupem externího HDD a nahrávat na něj. Odpadne složité propojení a nastavování pro nahrávání.

Taktéž věci z DVD bych zkopíroval na externí disk. Fleška se na to moc nehodí. Po zkopírování na HDD nastane čas poslat DVD na odpočinek.

hodnocení

0x

Stačí DVD rekordér propojit se STB DVB-T2 a s nepatrnou ztrátou komfortu ovládání (ladění přes STB, 2 dálková ovládání) můžeš ten přístroj používat dále. Na přehrávání již nahraných pořadů/filmů nemá přechod na DVB-T2 žádný vliv.

Přestože mi doma ještě DVB-T2 neběží, používám tento systém (STB + DVD rec.) již nyní bez nejmenších problémů.

doplněno 18.11.19 22:24:

@libuse: Fungovat bude při správném nastavení vše. Jen k tomu potřebuješ 1 ks STB DVB-T2 a pokud to nezvládáš, pak někoho, kdo ti to naladí a vysvětlí. Ovládání už je pak relativně jednoduché.

hodnocení

Moc děkuji za odpovědi, dávají mi naději na další fungování. DVB-T2 u nás poběží za týden, tak jsme zvědavi, co bude fungovat a co ne.

Děkuji Libuše

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]