Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Viber jak přeposlat zprávu

Od: karel4* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám na mobilu instalovaný Viber. Potřeboval bych přeposlat mnou odeslanou zprávu znovu stejnému adresátovi nebo i jinému adresátovi.

Děkuji za rdobrou radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jokeer*
hodnocení

0x

Přidržet dlouze prst na vybrané zprávě, vybrat "Předat pomocí služby Viber", kliknout na fialovou šipku v dolním rohu obrazovky, vybrat jednoho nebo více příjemců a kliknout na odeslat (šipka ve fialovém kolečku v pravém dolním rohu obrazovky).

karel4*
hodnocení

Děkuji za radu, ale já mám po zadání adresy modrou šipku vlevo NAHOŘE, vpravo nahoře mám "fajfku" fialovou. V pravém dolním rohu bohužel šipku pro odeslání (jako při odeslání běžné zprávy) nemám. Někde je tedy chyba.

Tak holt musíš zkoušet a experimentovat. Jestli odesílání funguje, můžeš zkusit tak, že pošleš zprávu sám sobě. Abys nemusel někoho plašit.

karel4*
hodnocení

Sám sobě zprávu přeposlat nemohu. Alespoň tak mi to píše Viber.

Tak to zřejmě nejde jako u běžné SMS.

karel556*
hodnocení

0x

Ťuknu na Viber, vyberu kontakt, přidržím prst na vybrané zprávě, otevře se tabulka s možnostmi: odpovědět, upravit, kopírovat atd. vyberu buď "předat pomocí služby Viber", nebo "sdílet" - vybrat adresáta a přeposlat. Tak to mám po aktualizaci (asi 14 dní) já.

doplněno 17.11.19 17:52:

Doplňuji: Po volbě "předat pomocí služby Viber" se dole ukáže bílá šipka, na tu ťuknu a otevře se mě nabídka kontaktů, v kroužku označím kontakt nebo více kontaktů a odešlu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]