Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám na mobilu instalovaný Viber. Potřeboval bych přeposlat mnou odeslanou zprávu znovu stejnému adresátovi nebo i jinému adresátovi.
Děkuji za rdobrou radu.
Děkuji za radu, ale já mám po zadání adresy modrou šipku vlevo NAHOŘE, vpravo nahoře mám "fajfku" fialovou. V pravém dolním rohu bohužel šipku pro odeslání (jako při odeslání běžné zprávy) nemám. Někde je tedy chyba.
0x
Ťuknu na Viber, vyberu kontakt, přidržím prst na vybrané zprávě, otevře se tabulka s možnostmi: odpovědět, upravit, kopírovat atd. vyberu buď "předat pomocí služby Viber", nebo "sdílet" - vybrat adresáta a přeposlat. Tak to mám po aktualizaci (asi 14 dní) já.
doplněno 17.11.19 17:52:
Doplňuji: Po volbě "předat pomocí služby Viber" se dole ukáže bílá šipka, na tu ťuknu a otevře se mě nabídka kontaktů, v kroužku označím kontakt nebo více kontaktů a odešlu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.