Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám na mobilu instalovaný Viber. Potřeboval bych přeposlat mnou odeslanou zprávu znovu stejnému adresátovi nebo i jinému adresátovi.
Děkuji za rdobrou radu.
Děkuji za radu, ale já mám po zadání adresy modrou šipku vlevo NAHOŘE, vpravo nahoře mám "fajfku" fialovou. V pravém dolním rohu bohužel šipku pro odeslání (jako při odeslání běžné zprávy) nemám. Někde je tedy chyba.
Ťuknu na Viber, vyberu kontakt, přidržím prst na vybrané zprávě, otevře se tabulka s možnostmi: odpovědět, upravit, kopírovat atd. vyberu buď "předat pomocí služby Viber", nebo "sdílet" - vybrat adresáta a přeposlat. Tak to mám po aktualizaci (asi 14 dní) já.
Doplňuji: Po volbě "předat pomocí služby Viber" se dole ukáže bílá šipka, na tu ťuknu a otevře se mě nabídka kontaktů, v kroužku označím kontakt nebo více kontaktů a odešlu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.