Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Certifikát webové stránky

Od: karotka77* odpovědí: 15 změna:

"Nastal problém s certifikátem webové stránky". Toto hlášení se mi ukazuje na tv pokud se chci podívat na nějaké internetové stránky. Přes dva týdny to fungovalo normálně, pak se začalo ukazovat to oznámení a nejdou spouštět videa na YouTube, ani navštěvovat jiné stránky na netu. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Děkuji za odpověď.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

0x
Zkontrolujte si datum a čas, který máte nastavený v TV
karotka77*
hodnocení

Čas jsem znovu nastavil, ale nepomáhá to. Zkoušel jsem tv vypnout že zásuvky, promazat cookies, znovu první instalaci, ale bez výsledku.

hm*
hodnocení

0x

A dá se zjistit, jaký problém? Je tam nějaký podrobnější popis?

karotka77*
hodnocení

0x

za tím hlášením je v závorce jen podle stránky kterou chceš otevřít a pak Chyba:1

mark1165165
hodnocení

0x

tohle je zpravidla jen problém chybně nastavených vnitřních hodin zařízení (ať už Pc, TV nebo čehokoliv jiného) opravte vnitřní datum a čas a připojíte se bez problému. Tyhle certifikáty mají vždy nějakou časovou platnost a pokud máte chybné systémové hodiny tak to samozřejmě nemůže sedět a prohlížeč je automaticky odmítne.

karotka77*
hodnocení

0x

Čas je nastavený dobře, pokud tam ještě není nějaký další čas někde jinde

jecminek95
hodnocení

0x
Dobrý den, chci se zeptat jestli jste již problém odstranil a jak. Mám stejný problém s tv. Děkuji
karotka77*

Bohužel se to nevyřešilo

sc
hodnocení

0x

jedeš přes proxy? není otrávený DNS? v jakáých browserech? i v jiných sítích?

karotka77*

Nevím jak jet přes proxy, nevím co je pojem "otrávený DNS", browser tam je nějaký původní,

ludek82
hodnocení

0x

Mám stejný problém s televizorem GoGen. Podařilo se Vám to nějak vyřešit?

mireklaik
hodnocení

0x
Nevím,jestli je problém již vyřešen,ale já ho vyřešil pouhou náhodou.Vyzkoušel jsem se tv připojit na jinou WiFi síť (v mém případě jsem nastavil v mobilu hotspot a tv připojil k němu). Bez nějakého logického vysvětlení se certifikáty upravily a tv i po následné změně wifiny na původní maká jak má.
milansm

Smart TV Toshiba, ten samý problém, nejede mi Youtube, vytahování ze zásuvky nic, softwer aktuální, reset v nastavení Youtube, nic, až nastavení správného času a datumu v TV pomohlo, zajímavé.

svata
Zdravím, tak taky se mi vyskytl stejný problém u TV smart toshiba. Kontaktoval jsem podporu bez odpovědi. Změna času ani připojení wifi přes hotspot mobilu nepomohlo. Podařilo se vyřešit někomu ten problém? Děkuji.
Certifikát webové stránky
kami123

Zkus v TV přehrát firmware.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]