Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování v tv

Od: oto000® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, je možné na smart tv stahovat soubory jako na pc tedy filmy,hudbu,obrázky přes web prohlížeče na uložiště přes usb.

Když tak nějaké znažky které to podporují

Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Na TV s operačním systémem Android to jde. Do USB se připojí externí disk a ten lze použít jako uložiště pro tyto data.

hodnocení

1x

U LG na WebOS to nejde.

karel556*
hodnocení

1x

Při použití webového prohlížeče v televizi nelze stahovat soubory.

fran56ris*
hodnocení

0x

Ne, protože existuje zákon o duševním vlastnictví.

Lze pouze nahrát filmy /pořady na externí disk a pouštět na stejném přijímači.

Proč na stejném? Protože by se dalo pouštět nejen pro vlastní potřebu. Což zákon neumožňuje.

hodnocení

0x

Ano, lze, ale přehrát to jde jen na tom samém televizoru, kde to nahrajete. Protože to výrobci TV tak mají zakódované.

usr666

Dotyčný se ale neptá na nahrávání TV vysílání, takže Vaše odpověď je dosti zbytečná.

OK, nedočetl jsem celý dotaz. Sorry.

hodnocení

Chci koupit právě nějakou tu smart tv a zrušit pc které mám napojené na tv ale zajíma mě právě to stahování souborů

takže LG a Panasonic nejde máte další možnosti zkušenosti? Co takhle android tv třeba aplikace fastshare nebo ulozto?

fran56ris*

Takhle to s Televizí nefunguje a fungovat nebude.Nikdy nebude nikdo vydávat OVLADAČE pro takové stroje,prostě proto že Televize zůstane Televizí a POČÍTAČ počitačem.

To by bylo HALLO na trhu - JEDEN PŘÍSTROJ NAHRADÍ VŠE...:-D

Nic takového se neděje - co teprve TV s Windows 10 - to by bylo dělo.*cteni* co to je za úvahy.

Když chcete jezdit autem, musíte mít auto. Když chcete telefonovat, musíte mít telefon. Když chcete stahovat, musíte mít počítač...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]