Ahoj, stáhla jsem si hru asphalt 8 a Real racing 3 a ani jedna hra nevibruje. Myslím tím při natažení autem fo jiného auta nebo do bariéry telefon nezavibruje. Myslím že jsem to měla na starém telefonu a tuto odezvu jsem cítila. Je to u těchto her normální? Děkuji Péťa
Dobrý večer, . Jsou jen tři možnosti (vyjma rozbytého vibrování ve Vašem telefonu, které je počítám v pořádku). . . 1) V nastavení telefonu jsou vypnuté vibrace (zapnout) . 2) V nastavení hry jsou vypnuté vibrace (zapnout) . 3) Pokud jsou obě předchozí varianty v pořádku a stále nevibruje, máte možná pravdu a skutečně hra nevibruje při nárazu vozidla do překážky. Může se totiž jednat o aktualizovanou verzi, kde autor vibrace odstranil, třeba kvůli úspoře baterie, i když nechápu proč by to dělal a nenechal rozhodnutí na hráči v nastavení v menu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.