Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vibrace mobilní hry

Od: petrapilat98 odpovědí: 2 změna:
Ahoj, stáhla jsem si hru asphalt 8 a Real racing 3 a ani jedna hra nevibruje. Myslím tím při natažení autem fo jiného auta nebo do bariéry telefon nezavibruje. Myslím že jsem to měla na starém telefonu a tuto odezvu jsem cítila. Je to u těchto her normální? Děkuji Péťa

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mtan
hodnocení

0x
Dobrý večer,
.
Jsou jen tři možnosti (vyjma rozbytého vibrování ve Vašem telefonu, které je počítám v pořádku).
.
.
1) V nastavení telefonu jsou vypnuté vibrace (zapnout)
.
2) V nastavení hry jsou vypnuté vibrace (zapnout)
.
3) Pokud jsou obě předchozí varianty v pořádku a stále nevibruje, máte možná pravdu a skutečně hra nevibruje při nárazu vozidla do překážky. Může se totiž jednat o aktualizovanou verzi, kde autor vibrace odstranil, třeba kvůli úspoře baterie, i když nechápu proč by to dělal a nenechal rozhodnutí na hráči v nastavení v menu.
karel556*

rozbyté vibrování :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]