Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr gramo. přenosky

Od: rosta* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

váhám ve výběru mezi těmito přenoskami:

vinylio.cz/...

gramo.cz/...

Nevíte někdo jaká se více vyplatí?

Mám gramofon Tesla NZC 300.

Předem děkuji za všechny odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dkl
hodnocení

2x

Do třístovky bohatě stačí ta AT-91.

rosta*
hodnocení

Jde mi jen o to, že nevím jak to bude za pár let s náhradními hroty u té AT91.

dkl
hodnocení

0x

Tak není problém koupit pár do zásoby, hrot nestárne. Poroste už jen cena. A mimo to se vyrábí už hodně dlouho, mám tady někdy z osmdesátých let JVC DT-55, jsou to identické vložky, hroty mají záměnné... Tím chci naznačit že je možné že takových "dvojčat" má víc, a že tedy náhradní chvějky snad budou dál dostupné.

rosta*
hodnocení

1 hrot mi vydrží asi 10 let, tak koupím jeden hrot do zásoby a myslím, že to bude stačit.

Nebude problém náhradní hrot koupit, problém bude za 10 let ho najít:)
vernon
13.11.19 22:47
Přesně!

hodnocení

0x

no,já bych zvážil asi jiný gramec,nic proti tesle,mám 2,ale ta třístovka no nevím.přenoska převyšuje kvalitu stroje.

rosta*
hodnocení

Mám doma horší gramofony, jako např Tesla NZC 030. Na ten můj poslech mi ta NZC 300 bohatě stačí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]