Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rozhoduji se pro novou TV. Mezi důležité parametry, které bych považoval za důležité jsou mimo jiné úhlopříčka 49"a obnovovací frekvence panelu 100Hz.
Našel jsem tyto kandidáty:
Máte někdo prosím nějakou osobní zkušenost a nebo technický přehled kterou zvolit?
Děkuji
Úplně jednoduchá odpověď: svoje priority máte dané tak čekáte na co? Až vás někdo vezme za ruku o odvede do obchodu? Máte vybrané tři kandidáty, tak snad není takový problém si vybrat podle parametrů, která televize vám bude nejlépe vyhovovat, nic ve zlém, já vám chci jen urychlit čekání než někdo poradí, už jste mohl(a) mít tv doma
Za ručičku mě nikdo vodit nemusí pane chytrý, ale ono je rozdíl znát papírové vlastnosti a případně vědět a znát skutečné podání obrazu , zvuku, chování systému atd.
Ten sarkasmus byl opravdu zbytečný.
Určitě bych bral televizi z ANDROID operačním systémem, je pro ni více aplikací a bez potíží tam rozjedete všelijaké specialitky jako třeba STEAM LINK napojení na PC kdy budete moci snadno hrát hry na obývákové televiiz a na počítači se přitom bude počítat grafika hry, televize tak bude jen zobrazovat obraz a předávat povely z bluetooth gamepadu po síti. To jiné televize bez android OS třeba vůbec neumí. Ty co jste si vybral jsou ale zbytečně předražené, výrobci bohužel dost hřeší na to že lidi nemají absolutně představu kolik TV sojí a jsou ochotni za ní dávat neuvěřitelné částky ... posledně jsem kupoval THOMSON s androidem, velmi dobře vybavený 55" se 4K rozlišením a microdimmingem za 8 tisíc, tak mi netvrďte že totéž ve 49" verzi musí stát trojnásobek
byl to tenhle thomson alza.cz/... a ještě v srpnu jsem ho bral za 8200 Kč v normální ceně (žádná akce) ... to jsou ty falešné alzácké předvánošní slevy kdy cenu uměle nafingují a i sleva je pak dražší než normální cena předtím ) i tak je to ale pořád výhodný kus.
i pokud nehrajete hry, s androidem se vám otevírá třeba nabídka platforem lepsi.tv, kuki.cz, o2, hbo go, a dalších které mají pro android aplikace a bez chytré televize s tímto systémem musíte zbytečně dokupovat nějakou externí krabku do HDMI portu. Takhle stačí ale jen nainstalovat aplikaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.