Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozpoznání součástky

Od: fibromax odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, nevíte prosím někdo co může být modrý sklovitý váleček 9mm dlouhý, 5mm vysoký a v řadě dři vývody s označením 4.00? Předem děkuji.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Podle popisu to může být tic-tac nové výroby. Bez fotky asi bližší info nezjistíte...

Co tak k té fotce ještě uvést, kde jste to našel?

doplněno 13.11.19 10:47:

rezistor má vývody dva, možná tranzistor... chcete ho vyměnit nebo nějak vložit, napájet...? Nevíte co, ale opravíte sám? Nebo chcete jen vědět název, a pak to hodíte do koše?

doplněno 13.11.19 11:01:

amazon.com/...

hodnocení

2x

Je to krystal, řídící kmitočet oscolátoru DO. Konkrétní typ již uvedl @jmlc.

doplněno 13.11.19 16:36:

@fibromax: Sehnat není problém. Třeba zde, lze oba dva modré.

fibromax
hodnocení

Moc Vám děkuji za informace. U TEM nakupuji, ale hledal jsem to v krystalech, a tím pádem jsem to nenašel:(

hodnocení

0x

Nějaký polovodič? Těžko takto posuzovat.

fibromax
hodnocení

Je to elektronika vysavače s dálkovým ovládáním. Součástka je v těsné blízkosti integrovaného obvodu a je s ním propojena.

fibromax
13.11.19 10:48
hodnocení

Rozpoznání součástky

fibromax
hodnocení

Tu desku co jsem přidal je téměř shodná ale jen bez dálkového ovládání!

fibromax
hodnocení

Tak ted už ho jen sehnat ale to bude asi oříšek :( Zatím Vám moc děkuji.

karel556*
hodnocení

0x

Tyhle otázky bych bral na Silvestra, teď je ještě brzo (dři vývody*smich*, je tak těžké si po sobě něco přečíst?) a na překlep se nevymlouvej, "d" a "t" jsou na klávesnici dost daleko od sebe:-D

fibromax
hodnocení

Děkuji za info pane dokonalý *haha*

hodnocení

0x

Není to krystal (i když se jako krystal dá použít) je to keramický filtr, zde jej lze zakoupit:

tme.eu/...

Ten odkaz jsem sem dával už 13.11. v 16:36 hod;)

S keramickým filtrem máš pravdu, ale pořád se jedná o krystalový výbrus, použitelný i jako krystal. Obráceně by to mohl být problém, krystal by se jako keramický filtr používal obtížněji.

fibromax
hodnocení

Moc Vám děkuji. U TEM nakupuji celkem často a moc rád! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]