Nejste přihlášen/a.
Pokud je to jen o hraní, je to vlastně jedno. Spíš se mrkněte na ceny her na xbox vs. PS4.
Za mne - mám sice PS3, ale pokud bych měl kupovat nový, pak xbox kvůli internetu... obchod PS je totiž takový "divný" - nenadchl mne a ani jejich aplikace se mi moc nelíbí...
No já netuším, kolik se kolegům "vyplatilo" kupovat nový... já kupoval PS3 s ovladači, hrami, move.. - za 3000,-Kč před snad 5ti lety. V době, kdy se začalo nabízet PS4. Dnes se dívám a PS3 se prodává v takovém vybavení kolem 2-3000,-Kč. Za tu dobu jsme si užili hlavně hry typu MOVE. Kolega, který mi to prodával, to měl v šuplíku po prvním měsíci od koupi - prostě ho tam nic nebavilo.
Než na typ a značku bych se díval na další příslušenství v dané ceně. Může to vyjít na dvojnásobek kupní ceny čisté krabice.
jen doplním ještě, že příští rok vyjde Playstation 5, takže by stálo za zvážení jestli nepřišetřit a nepočkat rok...může se stát, že dítě bude chtít novější a radost z letošního nebude tak dlouhá jaká se očekává...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.