Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zamýšlím se nad možnostmi jak se připravit na nové vysílání. Máme doma 2x smart TV, žádná z nich která neumí příjmat dvb-t2. Samozřejmě můžu pořídít 2x setop box, ale když už by jsem to pořizoval, tak by jsem rád věděl, jestli nekoupit nec dražšího, co třeba umí i KODI a pouštět přes to filmy z NAS. TV by byla jen jako monitor.
Dále jsem našel možností streamovani multiplexu do LAN s tím, že by byly potřeba tři turnery. Tento ma jen dva: vboxcomm.cz/...
Kabelovka u nás bohužel není a nejspís i nebude. Satelit má stejný problém, musel by jsem řešít box pod TV ikdyž tv mají slot na kartu, tak by to třeba šlo integrovat.
Na internet jsem připojený přes wifi, takže nevím, jestli by to utáhlo IPTV na dvě TV + třena běžný PC provoz. Vp řípadě hustého deště a mlhy máme problémy.
Nemáte někdo otestované domací řešení?
Když chcete něco dražšího tak rovnou koupit novou TV ...proč to bastlit nějakou "krabičkou"
Tak ten streamer nestoji ani 4000. Takze jsem spis chtel resit pohodlny stred. 2x TV stoji preci jen vic penez. Ale dekuji za nazor.
Proč to bastlit nějakou "krabičkou"?
1. Protože Set-Top-Box vyjde minimálně řádově 10x levněji než nová TV a navíc ho potřebuje 2x !
2. Stačí mu k těm dvěma televizím i jedna stará analog anténa a nevyhodí funkční televize. Takže se
zachová i ekologicky, protože svět začíná být plný elektronického nekvalitního čínského odpadu.
Filmy z NAS můžeš pouštět rovnou přes domácí WiFi. Mám to tak už pár let a nepotřebuji k tomu nic dalšího.
Ano, o tom vim. Jen budu muset pouzivat 2x ovladac. Nas postet z TV a DVB-T2 z setop boxu. Takto by to bylo na jedne masince v jednom menu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.