Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung S5230 Star White

Od: lucka456123 odpovědí: 4 změna:
Samsung S5230 Star White je tento mobil dobrý? Máte s ním někdo zkušenosti? Nebo by ste mi doporučili jiný dotykový mobil? Zas ale aby cena se vešla do 3500Kč.

Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

2x

Před pár dny se to řešilo zde :

poradte.cz/... ;)

Tento mobil se mi zdá poměrně dobrý...;)

Jiné mobily s dotykovým displejem splňující požadavek na cenu máte zde :

LG KP500 Cookie : mobilmania.cz/...

Samsung S3650 Corby : mobilmania.cz/...

nikis*
hodnocení

0x

Tento telefon samá mám již od srpna, jsem s ním nadmíru spokojená, jen by opravdu zasloužil jiná sluchátka, ale to se dá samozřejmě pořešit redukcí. Vřele doporučuju, je to svělé spojení ceny a kvality. :) :) :)

soniqsky

Dobrý den,mohu se Vás prosím zeptat jak stahujete filmy a hudbu,hry?Já stim zápasím už od vánoc,a i když mám vše nainstalované,a zapojim usb,tak nic nejde spustit.Pak jsem také zkoušela přes bluetooth film v mp4,i 3gp.Na jiný mob.,mi to jde ,ale do tohohle ne.Máme tam 4GB paměťovku.Stahování probíhá,ale před koncem se to zastaví,a skončí to.Zkoušela jsem vice filmů...přes kabel,blue,i pc studio,nic nejede.Neukáže se mi nějaká tabulka na kterou bych mohla kliknout abych si mohla vybrat soubor a stáhnout.pokud máte nějakou radu,budu Vám vděčná:)).

maddy*

POKUD MÁTE SAMSUNG GT-S5230 JAKO JÁ, ŘEŠÍM STEJNÝ PROBLÉM. MOMENTÁLNĚ MARNĚ POTŘEBUJU PŘENÉST DIO PC FOTKY A VIDEA A NEDAŘÍ SE NIC...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]