Nejste přihlášen/a.
dobry den,zajmaloby me ktera TV je kvalitnejsi,,,,PANASONIC TX-49FX613E nebo SONY KD-49XF7005?
...predem dekuji za odpoved Ondra
Na vašem místě bych zcela ignoroval rady "mám jeden z těch televizorů doma a maximální spokojenost" protože tito rádci nemají páru zda ten druhý televizor náhodou přeci jen není lepší ![]()
dekuji vsem za infa,ale jeste bych tedy mel dotaz na "doubyho" jaky ze televizor ma tedy doma a je s nim max. spokojenej,P. nebo S.?----nevim,ale me se spise vic zamlouva ten Panasonic a dost velkou vahu na tom ma ze se vyrabi v CR v Plzni ...Sony se pry dela na Slovenku,,,,,,,coz by melo byt oboji lepsi nez CHina kde se dela prevazne uz vsechno![]()
Ať je to Sony nebo Panam nebo jiná značka - kde si myslíte,že se vyrábějí ty součásky ze kterých je to složený? Doma máme jednu HYUNDAI a druhou SHARP a musím zaklepat obě zatím bez závady.Klidně se může stát,že si koupíte určitou ,,zaručenou,,značku a za dva roky se podělá.Při dnešních cenách za opravu,kdy se dávají celé nové moduly si stejně raději koupíte telku novou.Navíc i ty starší telky mám připojené na internet,Používám je i jako monitor a spousta dalších vychytávek.Ano,dokoupil jsem ,,krabičky,, na to DVBT2 za nějakých šest stovek/ks a jedu dál.Kupte si co Vám vyhovuje jak vzhledem tak i ovládáním.Značku bych vůbec neřešil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.