Nejste přihlášen/a.
dobry den,zajmaloby me ktera TV je kvalitnejsi,,,,PANASONIC TX-49FX613E nebo SONY KD-49XF7005?
...predem dekuji za odpoved Ondra
Na vašem místě bych zcela ignoroval rady "mám jeden z těch televizorů doma a maximální spokojenost" protože tito rádci nemají páru zda ten druhý televizor náhodou přeci jen není lepší
dekuji vsem za infa,ale jeste bych tedy mel dotaz na "doubyho" jaky ze televizor ma tedy doma a je s nim max. spokojenej,P. nebo S.?----nevim,ale me se spise vic zamlouva ten Panasonic a dost velkou vahu na tom ma ze se vyrabi v CR v Plzni ...Sony se pry dela na Slovenku,,,,,,,coz by melo byt oboji lepsi nez CHina kde se dela prevazne uz vsechno
Ať je to Sony nebo Panam nebo jiná značka - kde si myslíte,že se vyrábějí ty součásky ze kterých je to složený? Doma máme jednu HYUNDAI a druhou SHARP a musím zaklepat obě zatím bez závady.Klidně se může stát,že si koupíte určitou ,,zaručenou,,značku a za dva roky se podělá.Při dnešních cenách za opravu,kdy se dávají celé nové moduly si stejně raději koupíte telku novou.Navíc i ty starší telky mám připojené na internet,Používám je i jako monitor a spousta dalších vychytávek.Ano,dokoupil jsem ,,krabičky,, na to DVBT2 za nějakých šest stovek/ks a jedu dál.Kupte si co Vám vyhovuje jak vzhledem tak i ovládáním.Značku bych vůbec neřešil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.