Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Panasonic nebo sony

Od: ondr odpovědí: 11 změna:

dobry den,zajmaloby me ktera TV je kvalitnejsi,,,,PANASONIC TX-49FX613E nebo SONY KD-49XF7005?

...predem dekuji za odpoved Ondra

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Čo sa týka obrazu,tak Sony Bravia patria ku špičke. Za mňa Sony,mám doma a obraz je perfekný.

joudis*
hodnocení

0x
Sony šlo dost dolů ...co Philips? Výběr záleží na preferencích každého Stejně výběr bude jen na Vás
ondr
hodnocení

Philips jsem v podstate vyradil z duvodu ze ho ma otec a neni spokojen se slozitym ukladani a presouvani stanic apod. a me nevyhovuje ovladac z duvodu umisteni prepinacu temer az uplne dole jelikoz jsem zdr.postizenej a spatne se mi tim padem prepina

douby*
hodnocení

0x

Na vašem místě bych zcela ignoroval rady "mám jeden z těch televizorů doma a maximální spokojenost" protože tito rádci nemají páru zda ten druhý televizor náhodou přeci jen není lepší :)

ondr
hodnocení

dekuji vsem za infa,ale jeste bych tedy mel dotaz na "doubyho" jaky ze televizor ma tedy doma a je s nim max. spokojenej,P. nebo S.?----nevim,ale me se spise vic zamlouva ten Panasonic a dost velkou vahu na tom ma ze se vyrabi v CR v Plzni ...Sony se pry dela na Slovenku,,,,,,,coz by melo byt oboji lepsi nez CHina kde se dela prevazne uz vsechno:(

telka

Ať je to Sony nebo Panam nebo jiná značka - kde si myslíte,že se vyrábějí ty součásky ze kterých je to složený? Doma máme jednu HYUNDAI a druhou SHARP a musím zaklepat obě zatím bez závady.Klidně se může stát,že si koupíte určitou ,,zaručenou,,značku a za dva roky se podělá.Při dnešních cenách za opravu,kdy se dávají celé nové moduly si stejně raději koupíte telku novou.Navíc i ty starší telky mám připojené na internet,Používám je i jako monitor a spousta dalších vychytávek.Ano,dokoupil jsem ,,krabičky,, na to DVBT2 za nějakých šest stovek/ks a jedu dál.Kupte si co Vám vyhovuje jak vzhledem tak i ovládáním.Značku bych vůbec neřešil.

re4zon
Hlavne si vyberte podle toho jak vypada obraz, tzn. bezte si je nechat nekde predvesty vyzkousejte si ovladani atd. Rady mam to a to jsou opravdu k nicemu, musel by se ozvat nekdo s konkretnim modelem a i to je k nicemu, protoze obrazove preference jsou znacne subjektivni. A se sharp a hyundai je to doufam vtip. Ze maji nejakou vybavu je pekne, ze funguji taky, nicmene na 90÷ budou mit otresny obraz.
karel556*

®douby máš pravdu, asi tito rádcové mají potřebu se pochlubit a nepřipouští si možnost, že by mohl mít někdo něco lepšího.

tomm*
hodnocení

0x
Berte Sony s ní chybu neuděláte,já má Sony bravia 70kd a obraz perfecto

joudis*
hodnocení

0x
Když na to přijde i Hisense se dělá v Plzni a nejsou na ni špatně recenze...

rosta*
hodnocení

0x

Podle mě Panasonic, protože Sony má nepřehledné EPG.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]