Nejste přihlášen/a.
je technicky mozne . Neni to pravidelne ,tak ze nejde vysledovat nejakou konkretni pricinu.Pomerne casto se stava ze mi nedorazi SMS v plnem zneni jak byli odeslane.Chybi napr.pulka ,ktera se priradi za par dni k nejake jine SMS.
Dotaz na operatora jsem vznesl a ten se po par dnech ozval ze to eni chyba SIM karty ale v mem mobilu.
Muze to byt pravda?
tak ze si myslis ze na tohle se nestahuje zaruka?To by ale melo potom delat porad a ne nepravidelne.Si tedy myslim
děla to i mě i manželce, není to pravidelne ale nakonec se zpráva načte k té ke které má být, jestli problém mobilu nebo karty nevím, mě se třeba stalo že sem volal manželce a ji se zobrazilo že ji volá naprosto jiné číslo, včetně předvolby, a to neměla ani takové číslo uložené v mobilu
pokud máš možnost tak hod SIMku do jiného mobilu a pošli si pár dlouhých sms (jedná sms ma 160 znaku) a uvidíš
teď mě ještě napadlo že sem viděl něco podobného když se psaly sms s diakritikou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.