Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neuplne SMS

Od: paboz® odpovědí: 4 změna:

je technicky mozne . Neni to pravidelne ,tak ze nejde vysledovat nejakou konkretni pricinu.Pomerne casto se stava ze mi nedorazi SMS v plnem zneni jak byli odeslane.Chybi napr.pulka ,ktera se priradi za par dni k nejake jine SMS.

Dotaz na operatora jsem vznesl a ten se po par dnech ozval ze to eni chyba SIM karty ale v mem mobilu.

Muze to byt pravda?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

svatoslav
hodnocení

0x

Já zase musím mobil zapínat často "dvakrát"... napoprvé se nové SMS zprávy totiž vůbec nenačtou... nic... je toto chyba přístroje, neví někdo?

jurajjuraj*
hodnocení

0x
pokud vím tak to dělají některé mobily když je zpráva delší jak 160 znaků
hodnocení

tak ze si myslis ze na tohle se nestahuje zaruka?To by ale melo potom delat porad a ne nepravidelne.Si tedy myslim

jurajjuraj*

děla to i mě i manželce, není to pravidelne ale nakonec se zpráva načte k té ke které má být, jestli problém mobilu nebo karty nevím, mě se třeba stalo že sem volal manželce a ji se zobrazilo že ji volá naprosto jiné číslo, včetně předvolby, a to neměla ani takové číslo uložené v mobilu

pokud máš možnost tak hod SIMku do jiného mobilu a pošli si pár dlouhých sms (jedná sms ma 160 znaku) a uvidíš

teď mě ještě napadlo že sem viděl něco podobného když se psaly sms s diakritikou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]