Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jake srouby pro uchyceni drzaku vesa do tv

Od: ivvson odpovědí: 13 změna:

Dobry den, chci se zeptat jaky prumer sroubu je na zadni strane tv LG (4ks). Televizi jeste nemame doma ale potrebuji to vedet kvuli velikosti otvoru v drzaku TV na zed. Jestli je to M8 nebo M6. A srouby se dodavaji k tv? Dekuji za vase odpovedi.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

1. Velikost šroubů záleží na televizi, jsou k ní dodávány.

2. K držáku jsou rovněž dodávány hmoždiny i vruty.

3. Držáky jsou většinou univerzální, co se roztečí týče. Je ovšem potřeba ověřit, jaké rozteče televize má a podle toho držák kupovat.

hodnocení

0x

Jak je to velká televize? My máme 2 x LG, jedna je 42´, druhá 50´ mohu se kouknout, co tam je.

Každopádně pozor i na délku šroubů, nesmí být moc dlouhé, jinak po dotažení poškodí televizi !

Tak jsem to byl změřit - jsou tam M6x12

ivvson
Dekuji, na obou tv mate tyto srouby stejne?
13.11.19 15:27

Ano

111®
hodnocení

0x

šrouby jsou obvykle 4x 4 nebo 5mm podle tíhy TV

hodnocení

0x

Mám na TV s úhlopříčkou 80 cm šrouby M5. S televizí dodány nebyly.

ivvson
hodnocení

0x
No, dekuji za odpovedi, tv bude mit uhlopricku 109cm. Na fotografiich z eshopu je zadni panel bez sroubu. Kazdopadne jde mi o to, ze stojan pro tv si necham vyrabet na zakazku, jedinne co vim ze je roztec sroubu pro uchyceni tv k drzaku 200x200. Ale nevim jaky prumer direk.
jurajjuraj*

podle presneho typu tv dohledat rozmery na netu

host
hodnocení

0x

Zkuste se podívat na přehlednou tabulku montážních držáků VESA s různými rozměry a k tomu vhodných šroubů (screw) viz en.wikipedia.org/...

martyjoker
hodnocení

0x
Přišel jste před rokem na rozměry těch šroubů?Řeším nyní stejný problém. Šrouby pro uchycení do VESA k TV dodány nebyly, držák už mám na zdi po původním majiteli bytu, takže řeším jen ty 4 šrouby. Délka je cca 3,5 mm, ale šířku nevím... může to být M4 - M8...

kare
hodnocení

0x
Hlavně pozor na délku šroubů!

hodnocení

0x

Su tam bezne metricke zavity, priemer staci skusit rukou na nejakej vzorke. Vacsie telky maju M8. V navode tu musi byt napisane, hlavne je neprekrocit dlzku, inak tym poskodite zobrazovaci panel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]