Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování fotek z Redmi 6A

Od: magdon® odpovědí: 6 změna:

Přítelkyně mě požádala o stažení fotek z mobilu "Redmi 6A" do PC (WIN 7). Už jsem to kdysi dělal, ale dokonale jsem to zapomněl. Jako další disk se mi to v průzkumníku neobjeví. Přes "tento počítač" se mi sice telefon objeví, ale adresář je zcela prázdný. Pokoušel jsem se najít návod na internetu, jsou jich tam sice mraky, ale v podstatě nic užitečného neobsahují. Umíte někdo poradit jednoduchý postup?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Musíš na telefonu stáhnout roletku a "pouze nabíjení" změnit na "přenos souborů" (či tak nějak).
To samozřejmě s mobilem připojeným k pc.
hodnocení

Roletku jsem stáhnul, ale nic na přenos souborů jsem nikde nenašel. Pod tím "mobilní data" to taky není.

Stahování fotek z Redmi 6A
Však klikni na to nabíjení přes USB a tam to vyber. Je to tam i napsaný, že kliknutím zobrazíš další možnosti...
hodnocení

*zdravi* Dík už se mi to povedlo.

hodnocení

0x

při připojení k pc označit přenos fotek na telefoně.

hodnocení

Věřte, že kdybych tam tu možnost našel, určitě bych se tady neptal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]