Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dálkové ovladače televizí

Od: fronek* odpovědí: 5 změna:

Prosím o pomoc. Některá tlačítka na dálkovém ovladači televize mi přestávají fungovat. Myslím si, že jde

o znečištění mikrospinačů. Může někdo pomoci s tím, jak závadu ostranit.

fronek

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

juvla*
hodnocení

0x

o znečištění asi nejde, odchází vodivá ploška na tlačítku. Já jsem to u jednoho ovladače vyřešil tak, že jsem vystřihl málo používané tlačítko a dal ho na místo špatného. Prostě jsem je vyměnil. Jinak je možnost koupit jiný ovladač dalkove-ovladace.cz/...

hodnocení

0x

Já tuto závadu řeším nákupem el.vodivého laku ve spec.prodejnách el.součástek a ten po demontáží DO nanesu na styčnou plochu nefunkčního gumového tlačítka. Úspěšně jsem vyzkoušel i nalepení , vhodným lepidlem malého kousku alobalu na styčnou plochu nefunkčního tlačítka.

Příjemný den přeje - miro

jirbar*
hodnocení

0x

No jeden známý DO rozdělal a jak elektrovodivou "gumu" tak plošňák s dotykovými ploškami celý "vypral" v jarové vodě, nechal řádně vyschnout a světe div se, zase fungoval.

Jo dělám to taky tak,vydrbu to kartáčkem na zuby.Nedělat to žádnými chemikáliemi!

hodnocení

0x

na trhu jsou min.desítky univerzálních D.O., vyčistěte tedy ten starý, pokud nepojede, kupte tedy Univerzál. Hotovo . . howgh. *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]